Igazi bombameccset jelentett be a Karate Combat, jon a Raymond Daniels vs. Rafael Aghayev

Igazi bombameccset jelentett be a Karate Combat, jon a Raymond Daniels vs. Rafael Aghayev


Tegnap este jött a Karate Combat nagy bejelentése, mely szerint a promóció két legnagyobb neve összecsap.

December 17-én, a KC 37 gálán láthatjuk élőben Raymond Daniels kick-box fenomént a világ egyik legjobb P4P karatésa és olimpikon Rafael Aghayev ellen a Karate Combat küzdőterén. Nézzétek meg a bunyó hype videóját a KC elnöke, S. Kovács Ádám konferálásában:Mindkét fighter egy igazi őstehetség és eddig mindketten veretlenek a Karate Combat szabályrendszerében. Danielsnek mindössze egy meccse volt, Rafaelnek peidg három.

Daniels úgy fogalmazott, az Olimpiai játékokon amatőrök versenyeznek egymással, ő viszont profi, ami ugye magasabb szint, az ötöszörös világbajnok Aghayev pedig azt mondta, ő mindenkivel tisztelettudó, és nem szereti a szájkaratét (see what I did there?), azt szereti, ha inkább a végtagjai beszélnek helyette.

Raymond – aki a WAKO 2015-ös világbajnoka és a Bellator, valamint a Glory egykori fightere –  hozzátette, szerinte ő minden idők legjobbja, nem Aghayev.

Nem csak a meccs óriási, de a tét is: az ideiglenes váltósúlyú bajnoki öv forog majd kockán, mert a jelenlegi bajnok Joshua Quayhagen sérült és csak jövőre tud visszatérni. 

Bitang mérkőzés lesz ez, olyan jelentőségű a karatéban, mint ökölvívásban a Mayweather vs. Pacquiao volt anno.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá