Hétvégén jön a Raymond Daniels vs. Rafael Aghayev Karate Combat gála!

Hétvégén jön a Raymond Daniels vs. Rafael Aghayev Karate Combat gála!


Hétvégén csap össze a promóció két legnagyobb neve a Karate Combat eddigi legnagyobb gáláján, ami már egy UFC-s rendezvény szintjét is bőven eléri.

December 17-én, a KC 37 gálán láthatjuk élőben Raymond Daniels kick-box fenomént a világ egyik legjobb P4P karatésa és olimpikon Rafael Aghayev ellen a Karate Combat küzdőterén. Ma került ki a hosszabb trailer, nagyon király lett, érdemes lecsekkolni:Mindkét fighter egy igazi őstehetség és eddig mindketten veretlenek a Karate Combat szabályrendszerében. Danielsnek mindössze egy meccse volt, Rafaelnek peidg három.

Daniels úgy fogalmazott, az Olimpiai játékokon amatőrök versenyeznek egymással, ő viszont profi, ami ugye magasabb szint, az ötöszörös világbajnok Aghayev pedig azt mondta, ő mindenkivel tisztelettudó, és nem szereti a szájkaratét (see what I did there?), azt szereti, ha inkább a végtagjai beszélnek helyette.

Raymond – aki a WAKO 2015-ös világbajnoka és a Bellator, valamint a Glory egykori fightere –  hozzátette, szerinte ő minden idők legjobbja, nem Aghayev.

Nem csak a meccs óriási, de a tét is: az ideiglenes váltósúlyú bajnoki öv forog majd kockán, mert a jelenlegi bajnok Joshua Quayhagen sérült és csak jövőre tud visszatérni. 

Bitang mérkőzés lesz ez, olyan jelentőségű a karatéban, mint ökölvívásban a Mayweather vs. Pacquiao volt anno.

Nagyon nagy utat tett meg a KC rövid idő alatt


A promóció első gálája 2020-ban volt, ekkor még azt a taktikát alkalmazták a szervezők, hogy videóra vették a látványos és sokszor véres mérkőzéseket, megspékelték menő effektekkel, hogy olyan legyen, mint egy film, és úgy vetítették le a nézőknek.

Egy ideje azonban egyenes élő adásban közvetítik a rendezvényeiket, amiknek valljuk be, sokkal jobb, izgalmasabb feelingjük van így.

Az elmúlt 2-3 gála megint hatalmas előrelépés volt. Ugye az MMA gálákon megszokhattuk, hogy legalább 10 bunyó szerepel a terítéken. A KC-s cardok nem is olyan rég – például az 5 hónappal ezelőtti Habda Zsolt vs. Rafael Aghayev is – még átlagosan 3-4 bunyóból álltak, az elmúlt rendezvények viszont sűrűbb programmal kedveskedtek a nézőknek.

Az előző eseményen 10 karate bunyó volt, most pedig összesen nyolc mérkőzés lesz, ami dupla annyi mint a szokásos, és ugyanúgy lesznek prelimek is.

A promóció már kinőtte a "sorozatos" elnevezést, régebben már nem szezonokra és epizódokra osztják a gáláikat, hanem számozzák őket. A most hétvégi program:

Karate Combat 37 Ültetők  • Középsúly: Rob Buxton (CAN) vs Sasha Palatnikov (HKG)

  • Könnyűsúly: Andres Madera (VEN) vs Maciej Tercjak (POL)

  • Harmatsúly: Maximo Nunez (DOM) vs Gabriel Stankunas (BRA)

  • Könnyűsúly: Gabo Diaz (VEN) vs Samy Ennkhaili (ESP)


Karate Combat 37 Főkártya  • Ideiglenes váltósúlyú bajnoki címmérkőzés: Rafael Aghayev (AZE) vs Raymond Daniels (USA)

  • BANTAMWEIGHT CHAMPIONSHIP: Eoghan Chelmiah (IRE) vs Jesus Lopez (PER)

  • Könnyűsúly: Gabriel Varga (CAN) vs Tommy Azouz (FRA)

  • Könnyűsúly: Samuel Ericsson (SWE) vs Tarek Khelifi (ALG)


A közönségnyilvános mérlegelés ma este 11 órakor lesz:A főmeccs fészoffja pedig már megtörtént, itt van belőle egy jelenet: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karate Combat 🥋 (@karatecombat) által megosztott bejegyzés


Magát  gálát a karate.com-on lehet majd nézni vagy a Karate Combat YouTube-csatornáján vasárnap hajnali 1 órától, mert a promóció a floridai Universal Studios-ból jelentkezik majd.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá