Hype is real: hétvégén jön Borics Ádám bunyója!
MMA

Hype is real: hétvégén jön Borics Ádám bunyója!


Hangolódjunk egy hangulatos trailerrel!

Mint azt megírtuk, hazánk egyik legnagyobb MMA kiválósága, Borics "The Kid" Ádám a június 14-i Bellator 222-n élete leghíresebb ellenfelét kapja Aaron Pico személyében, akivel a nagy hírű Madison Square Gardenben fogja megosztani a ketrecet.

Hú, mennyi infó egy mondatban. De ezt elvileg már tudtátok, nem írtam újdonságot.

A trailer sem mondható zsír újnak (4 napja került fel Ádám Instájára), de mivel a bunyó hete van, ezért nézzük csak meg:

View this post on Instagram

🇺🇸 I can’t say thank you enough for this video @polyakart @gsarkany I put everything into this camp, I just want to show the world who Adam Borics is. Catch my fight on June 14th in Madison Square Garden. @thegarden Thank you for the all the support I love you guys • 🇭🇺 Először is szeretném megköszönni ezt a remek videót @polyakart @gsarkany nak. Mindent beletettem ebbe a felkészülésbe. Megakarom mutatni a világnak ki is valójában az a Borics Ádám. Ne feledjétek. Június 14 Madison Square Garden. @bellatormma 2️⃣2️⃣2️⃣ Köszönöm a sok támogatást. Imádlak titeket🔥🇭🇺 #mma#motivation#video#emotional#fight#muaythai#kickboxing#wrestling#ufc#bjj#florida#ocean#trainhardfighteasy#motivationalvideos#magyar#hungarian#harcos#bellatormma#bellator222#newyork

A post shared by Adam Borics (@adamborics) onEz viszont egy friss fotó, Ádámék már ott vannak a helyszínen, New York városában, a rendkívül kreatív elnevezésű New Yorker Hotel-ben:A JacksonWink-nél edző Pico is a felkészülése utolsó simításainál jár, ennek azért kell örülni, mert a meccset nem mondta le. A fiú egyébként legutóbb egy hatalmas KO-ba szaladt bele, előtte 4 meccses nyerő szériában volt, 4 (T)KO-val, tehát vigyázni kell majd vele.

Persze ez a mérleg (4-2) a kanyarban sincs a veretlen Ádáméhoz képest (12-0), aki 6-szor kopogtatta eddig ellenfeleit.

A Bellator 222 még enélkül is kötelezően nézendő lesz (közvetítés linkeket majd időben posztolunk nektek), a következő meccsek jönnek:

(James Gallagher-verő) Ricky Bandejas vs. Patrick Mix
Dillon Danis vs. Max Humphrey
Eduardo Dantas vs. Juan Archuleta
Darrion Caldwell (bajnok) vs. Kyoji Horiguchi
Lyoto Machida vs. Chael Sonnen
Rory MacDonald (bajnok) vs. Neiman Gracie


Szólj hozzá