Horváth Gergő epikus csatában kapott ki a Karate Combat-ban

Horváth Gergő epikus csatában kapott ki a Karate Combat-ban


Hidegrázós csatában vett részt a Karate Combat éjjeli adásában Horváth Gergő, a "promóció" legfiatalabb harcosa.

A Budapest Top Team tagja egy többszörös nemzeti bajnok brazilt kapott, akivel akkora csatát vívtak, hogy egy pillanatra sem tudtuk levenni a szemünket a képernyőről – és garantáljuk, hogy te sem tudod majd ezt megtenni.

Gyönyörű rúgások, folyamatos akció jellemezte a bunyót (és egyébként az egész Karate Combat-ot is, de ez még a konstans jó meccsek között is kiemelkedően jónak számít).

A brazil a második menet közepén sajnos többször is tisztán eltalálta ütésekkel a magyar versenyző fejét, aki csak az ötödik ütésre ment le a földre, ahol a bíró szinte azonnal leállította a küzdelmet.

Ugyan a harc tétje egy KC-s szerződés volt, nem zárható ki, hogy egy ilyen meccs után Gergő hamarosan még egy esélyt. A mérkőzést – ami az első volt a gálán – itt tudjátok megnézni:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá