Holnap bokszol Mark Hunt egy izgalmasnak ígérkező indulatmeccsen

Holnap bokszol Mark Hunt egy izgalmasnak ígérkező indulatmeccsen


Mark Hunt, a küzdősport legenda helyi idő szerint december 16-án visszatér a küzdőtérre. A 46 éves egykori UFC-s nagy meglepetésünkre ökölvívásban próbál szerencsét, méghozzá egy korábbi rögbijátékos, Paul Gallen ellen.

A nehézsúlyú mérkőzést mindössze 6 menetesre tervezik, de ez nem bemutató lesz, hanem ízig-vérig igazi bunyó.

Ne tévesszen meg az, hogy Gallen főleg a rögbinek áldozta az életét, mert van tapasztalata ökölvívásban is. Méghozzá nem is olyan rossz: 9-0-1 a mérlege, vagyis veretlen, és 5 kiütéses győzelme van. Legutóbb 2019-ben bokszolt, az is egy hatmenetes mérkőzés volt, ez zárult döntetlennel.

Hunt ehhez képest mindössze kétszer bokszolt, 0-1-1 mérleget hozott össze. Persze kick-box és MMA mérlegével nehéz versenyezni, a két szabályrendszerben összesen 72 mérkőzése volt.

A mérlegelés elég furcsára sikeredett, Mark elvesztette a hidegvérét, és megindított pár ütést Gallen felé, aki csak röhögött mindezen.A 39 éves Paul később elmondta, sokkolta őt, hogy Mark így bepipult, mert eddig mindketten profikhoz méltóan viselkedtek, Hunt meg azt mondta, sok szarságot dobott már a fejéhez a honfitársa, és alig várja, hogy nekiugorhasson a ringben.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá