Holly Holm „nyitott” egy Cris Cyborg elleni összecsapásra
MMA

Holly Holm „nyitott” egy Cris Cyborg elleni összecsapásra


A női pehelysúlyú bajnok Twitter kampányon keresztül jelezte, hogy Holly Holm legyen a következő ellenfele. Holm benne lenne buliban, de hivatalos bejelentés valamiért még nincs.

Holm viszont nem éppen arról híres, hogy a média segítségével szerzi új ellenfeleit. A korábbi három súlycsoportos boksz világbajnok és az ex-UFC harmatsúlyú bajnok elmondása szerint nyitott egy összecsapásra a brazil bajnok ellen.
„Meglátjuk, hogy ez valós dolog-e, vagy sem. Ez természetesen egy olyan dolog, amire azt mondjuk, hogy bevállalnánk, aztán meglátjuk, hogy alakul…Tudom, hogy ő a közösségi médián keresztül már kihívott engem, de az csak közösségi felület, ami engem kevésbé érdekel.” – árulta el Holm.

Egy esetleges Cyborg vs. Holm összecsapás egy olyan téma, amely előkerült már párszor a közelmúltban. Először tavaly hallhattunk róla, amikor Cyborg a korábbi Strikeforce és Invicta szalmasúlyú bajnokának két 140 fontos UFC összecsapása is lezajlott.

Ezek után a hírek egy Cyborg vs. Holm női pehelysúlyú címért folyó küzdelemről jelentettek, azonban több jól dokumentált indok miatt kaptunk egy Holm vs. Germaine de Randamie címmeccset.
„Már többször is beszéltünk róla, még mielőtt a 145 fontos súlycsoport a UFC része lett volna. Beszéltem Danával, hogy csináljuk köztes súlycsoportban (catchweight) de azt mondta, hogy nem hinné, hogy Cyborg belemenne. Erre azt mondtam, hogy 'mindegy, én benne vagyok a köztes súlycsoportban is’, majd a 145 fontos címmeccs került a képbe, pont amikor Cyborg az eltiltását töltötte és ezért én meg Germaine küzdöttünk meg az övért.”

Holm egy nagyon ellentmondásos csatában marad alul Randamievel szemben a UFC 208-on, majd ezt követően meg is fosztották Randamiet az előzőleg elnyert címétől, mivel nem volt hajlandó kiállni Cyborg ellen. Ez idő alatt Holm kiütötte (vagy kirúgta) Bethe Correiát harmatsúlyban és Cyborg legyőzte Tonya Evingert hogy elnyerje a szabadon maradt pehelysúlyú övet.

Tehát most már van végre esély egy Holm vs. Cyborg összecsapásra.
„Az első címmeccse júliusban volt, ami egy hónappal az én Singaporei összecsapásom után volt. Szóval most már egyre többet beszélnek róla, de még nem voltak hivatalos intézkedések a bunyó létrehozásával kapcsolatban. Most már azonban van értelme, szóval majd meglátjuk mi lesz.”

Holm természetesen nem ad ultimátum, hogy mikor kéne megtörténnie a Cyborg elleni bunyónak, de egyértelművé tette, hogy innentől kezdve ő készen áll.
„Mindig meg akartam ragadni a kínálkozó lehetőségeket és kihívásokat, szóval igen, úgy gondolom, hogy meg fog történni, de én nem fogok egy helyben ülni és várni…. Edzésben vagyok, de nem 100 százalékkal edzek, csupán 70-el, így nem fogok kiégni és bármi jön az utamba, készen leszek.”

Az idő természetesen eldönti, hogy mi lesz kettejük csatájából. Megmarad pletyka szinten, vagy hamarosan valóban szemtanúi lehetünk az egyébként rendkívül jó párosításnak?

Mi az utóbbinak örülnénk.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá