Hollowayt és Gastelumot is hosszú időre felfüggesztik
MMA

Hollowayt és Gastelumot is hosszú időre felfüggesztik


A UFC 236 fő- és előmeccsén mind Max Holloway, mind Kelvin Gastelum annyi szignifikáns találatot kapott fejre, mint 10 meccs alatt összesen. Mint az a gálák után szokott lenni, minden bunyóst megvizsgáltak az orvosok, bizony a fight game legrosszabb része jön most számukra, vagyis a gyógyulás, sebeik nyalogatása.

Beérkeztek az orvosi jelentések, ami azért érdekes, mert nagyjából látható belőlük, a bunyósok mikor térhetnek vissza a ketrecbe azt csinálni, amit szeretnek.

Az “Áldott” öt menetes darát él túl Dustin Poirierrel, az előmeccsen Gastelum úgyszintén. Mindkettejüket határozatlan ideig felfüggesztették, CT-s agyvizsgálaton estek át, és akkor térhetnek vissza, ha az eredmények kecsegtetők. A jelek szerint Kelvin kapta a döm damage-t (totál!), neki 60 napig kell pihennie, míg Max-nek 45 napig, csakúgy, mint Israelnek és Poiriernek.

In other news: Holloway és Adesanya ugyanannyi lóvét kapott a meccsükért: 350 ezer dollárt. Ez azért érdekes, mert Max veszített, Adesanya pedig nyert, ráadásul (ideiglenes) bajnoki övet.

Véleményem szerint Israelnek több járt volna, bár Max többet kockáztatott azzal, hogy felment egy súlycsoportot, és lehet, hogy ezt díjazták a UFC-nél. Bár akkor még ott van az a kérdés is, hogy a szintén bajnoki címet elérő Poirier miért "csak" 250 ezer dodót kapott.

Valaki világosítson fel pls.


Szólj hozzá