Hivatalos: UFC 255 Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje
MMA

Hivatalos: UFC 255 Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje


Dana White azt mondta, hogy a könnyűsúlyú bajnok Khabib Nurmagomedov október 24-én összecsap az ideiglenes könnyűsúlyú bajnokkal, Justin Gaethje-vel.

A címegyesítő mérkőzés a UFC 255-ön lesz, betonbiztos, hogy ez lesz a főmeccs. Helyszín egyelőre még nincs. A mérkőzést eredetileg a UFC 253-ra, azaz szeptemberre tervezték, így egy hónappal később kapjuk meg.

Eredetileg Tony Ferguson meccselt volna Khabibbal a címért, de "El Cucuy" óriásit hibázva inkább bevállalt egy meccset ahelyett, hogy kivárta volna a címmeccsét, és Justin nagyon keményen elverte őt.

Gaethje korábban azt mondta;
"Hiába próbálja Khabib a ketrec szélére terelni a bunyót, én állóharcolni fogok vele. Nem fogom engedni, hogy a ketrec szélén legyen az akció. A ketrec közepén fogunk bunyózni. Máshogy birkózom, mint ő. Az én stílusomban fel tudod adni a hátad úgy, hogy ne legyen belőle bajod, azaz scramble-lel ki tudsz kerülni ilyen helyzetekből. Engem nem lehet lenntartani a földön, mint másokat. Meg fogom őt lepni egy olyan stílussal, amit még soha nem tapasztalt meg."

Elképesztő karriert futott be Gaethje. A WSOF veretlen bajnokaként szegődött a UFC-hez 17-0-s mérleggel (14 KO, 1 szub, 1 pontozás). Sokan kételkedtek abban, hogy a UFC-ben is hasonlóan jól teljesít majd. Michael Johnson ellen rezgett a léc, de végül Justin szinte csodával határos módon megoldotta az amerikait, szó szerint berobbant a UFC-be.

Justin-nak minden egyes mérkőzése Az Est Legjobb Mérkőzése díjat kapott a promóciótól, ez szinte precedens nélküli.

A Sas sajnos nemrég elveszítette édesapját, aki egyben az edzője is volt kicsi kora óta, így most életében először az ő iránymutatása nélkül kell felkészülnie egy bunyóra, aminek beláthatatlan következményei lehetnek.

Kérdés volt az is, hogy folytatja-e egyáltalán. most megkaptuk a választ.

Mindössze két meccse van hátra a szerződéséből, és egyesek azt rebesgetik, hogy ha eléri a 30-0-s mérleget, visszavonul. Jelenleg 28-0 a mérlege.

Ha ez nem az évtized mérkőzése, akkor nem tudjuk, mi.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá