Hivatalos rendőr lett Marlon Moraes

Hivatalos rendőr lett Marlon Moraes


Marlon Moraes, az egykori WSOF harmatsúlyú bajnoka hét mérkőzéses vereségszéria után vonult vissza a profi MMA-s pályafutástól (ez ugyanannyi vereség, mint ami Tony Fergusonnak van, csak Moraestől négy vesztes meccs után vált meg a UFC), és most hivatalos rendőrként tevékenykedhet tovább.

Az egykoron félelmetesen jó harcos egy floridai (Davie (FL) Police Department, ha valakit érdekel) rendőrséghez csatlakozott, miután teljesítette a rendőrképzést mindössze egy évvel azután, hogy bejelentette visszavonulását az MMA-tól.

Érdekesség, hogy a UFC-ben volt még egy fighter, aki rendőrnek állt nemrég, ráadásul pont Marlon egyik korábbi ellenfeléről, Jimmie Riveráról van szó, aki tavaly januárban tette le a vizsgát.

A szintén UFC-s Renato Moicano is jelezte, hogy miután befejezi pályafutását, ő is szeretne rendőrnek állni.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá