Hivatalos a Tyson Fury vs Anthony Joshua!

Hivatalos a Tyson Fury vs Anthony Joshua!


Eddie Hearn, Joshua promótere jelentette be a nagy hírt. Nagyon hosszas tárgyalások után végre hivatalos, hogy összecsap a két brit nehézsúlyú klasszis. Méghozzá nem is egyszer, hanem kétszer is, ugyanis két meccsre szól a megállapodás. Az első meccset júniusra vagy júliusra tervezik, a második meccset is megrendeznék még ez évben ideális esetben novemberben vagy decemberben.
„Ez lesz a legnagyobb harc a boksz történetében és az egyik legnagyobb sportesemény a világon. Egy nagy győzelem az országnak is amelyik magára akarja irányítani a figyelmet.” mondta Hearn az ESPN-nek.

Előzetes hírek szerint az első mérkőzés bevételein fele-fele arányban osztozik majd Fury és Joshua, a második meccsen pedig 60-40 arányban többet kap az, aki megnyeri az első csatát. A helyszín egyelőre még nem tisztázott.

Fury legutóbb januárban nyilatkozott, hogy frusztrált amiatt, hogy nem haladnak a tárgyalások a meccsre, de ő már készül Joshua-ra méghozzá úgy, hogy megiszik 12! korsó sört minden nap.

Hearn erre is azt mondta, hogy nem tudhatják, hogy Fury csak viccel vagy ténylegesen igazat mond, de nem vehetik félvállról. Joshua nem hagyta abba az edzést december óta, amikor is kiütötte Kubrav Pulev-et.

Annyi biztos, hogy parádés összecsapást várhatunk a két harcostól és végre egyesítik az öveiket is. Joshua a WBA, a WBO és az IBF övét teszi kockára míg Fury jelenleg a WBC bajnoka.

Ki nyer?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá