Henry Cejudo visszavonul, ha kikap Merab Dvalishvilitől a UFC 298-on
MMA

Henry Cejudo visszavonul, ha kikap Merab Dvalishvilitől a UFC 298-on


Henry Cejudo talán még nagyobb feladat elé néz a UFC 298-on, mint a visszatérő mérkőzésén Aljamain Sterling ellen, és amennyiben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt szeretné, végleg be is fejezheti az MMA karrierjét.

Cejudo (16-3 MMA, 10-3 UFC) február 17-én a kaliforniai Anaheimben található Honda Centerben lép ketrecbe Merab Dvalishvili (16-4 MMA, 9-2 UFC) ellen február 17-én, amit Magyarországon természetesen a Sport TV élőben közvetít.

Henry Cejudo: MINDENT VAGY SEMMIT!


Cejudo, aki Aljamain Sterlinggel szemben alulmaradt a UFC 288-on megrendezett címmeccsükön, azt fontolgatja, hogy újra szögre akasztja a kesztyűit, amennyiben veszít Dvalishvili ellen.

Cejudo először 2020 májusában vonult vissza, miután megvédte címét a Dominick Cruz elleni mérkőzésen. Az egykori dupla súlycsoportos bajnok három év kihagyást követően tért vissza az oktagonba, ahol tavaly májusban egy szoros mérkőzést veszített az akkori bajnok Sterling ellen. A 36 éves Cejudo elismeri, hogy a pénz is nagy szerepet játszott a visszatérés mellett.

„Természetesen újra ki akartam próbálni magam, és tetszett a Sterlinggel való párosítás, de sok múlott az anyagiakon, és leginkább a pénz volt a motiváció, mivel úgy éreztem, ez a leg egyszerűbb kereseti lehetőség” – nyilatkozta Cejudo.

Amennyiben tényleg a pénz játszotta a legnagyobb szerepet a visszatérésében, és nem az, hogy esetleg újra bajnok lehessen, az nagyban rámehet a teljesítményére, ennek ellenére nagyon várjuk az összecsapást, és reméljük, megtalálja újra a sporttal kapcsolatos motivációját is.

Írta: Almási Csaba


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá