Henry Cejudo kirúgta főedzőjét, aki ősidők óta egyengette az útját
MMA

Henry Cejudo kirúgta főedzőjét, aki ősidők óta egyengette az útját


Henry Cejudo nagy változtatásokat eszközölt a UFC 298 előtt.

"Triple C", minden idők egyik legnagyszerűbb küzdősportolója 2023-ban három év kihagyást követően tért vissza, hogy visszaszerezze a bajnoki címét harmatsúlyban, amit soha nem veszített el. Ellenfele Aljamain Sterling volt, akitől megosztott pontozással némi meglepetésre kikapott, olimpiai bajnok birkózó létére alulmaradt birkózásban.

Henry most hétvégén, a UFC 298-on Merab Dvalishvilivel, a súlycsoport egyik legjobbjával mérkőzik, a felkészülése pedig teljes mértékben eltért az előzőektől.

A UFC Countdown videójából derült ki, hogy Henry kirúgta főedzőjét, Eric Albarracint, aki már a birkózókarrierje során (2013 előtti időszakról beszélünk, ami nem ma volt!) is egyengette az útját, és akinek rengeteget köszönhet, hiszen a sztáredző nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy Henry dupla súlycsoportos UFC-bajnokká vált.


Henry Cejudo "élő" adásban rúgta ki edzőjét


Kissé rideg volt ez a 36 éves bunyóstól, hogy akkor tudatta Ericcel a rossz hírt, amikor épp forogtak a kamerák.
„Ott voltál velem a legutolsó olimpiai válogatónál, és mindvégig velem voltál, de most szeretném elmondani neked, hogy ebben az edzőtáborban szeretnék megválni bizonyos edzőktől, többek között tőled is" – hangzik el az olimpiai bajnok birkózótól.

Henry azzal indokolta döntését, hogy "elkényelmesedett".
"Néha túl közel kerülsz valakihez és elkényelmesedsz. Én most szeretném, ha ez az edzőtábor csak a bizniszről szólna."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá