Henry Cejudo belebegtette a Demetrious Johnson elleni 'ÖRÖKSSÉGSZUPERMECCSET'
MMA

Henry Cejudo belebegtette a Demetrious Johnson elleni 'ÖRÖKSSÉGSZUPERMECCSET'


"Triple C"-t nem sok embernek sikerült legyőzni a történelem során, csak Demetrious "Mighty Mouse" Johnson, valamint Joseph Benavidez hozta össze ezt a bravúrt, de míg Benavidez csak megosztott pontozással, úgy DJ egy lehengerlő második menetes TKO-val vette ezt az akadályt.

Mivel Cejudo már mindent elért a sportban (két cím megszerzése, két címvédés) az örökségére koncentrál, ezért super legacy fight-ot, vagyis ÖRÖKSSÉGSZUPERMECCSET vívna Johnsonnal, ezt az instáján jelentette be "mi lenne, ha?" címszóval:Cejudo-nak sikerült szépítenie ellene, de csak egy erősen megkérdőjelezhető megosztott pontozással volt erre képes, nem TKO-val. Őt tartja minden idők legjobbjának, ezért is szeretne egy trilógiát, vagyis hát egy ÖRÖKSSÉGSZUPERMECCSET ellene.

Johnson jelenleg a ONE igazolt harcosa, és míg Cejudo eggyel feljebb vitézkedett, ő maradt a kaptafánál, azaz az eredeti súlycsoportjánál, tehát nem biztos, hogy ő is akarja ezt-e a meccset, a ONE.-ról nem is beszélve.

Szerintetek?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá