Hát igen, ezt így is lehet!
MMA

Hát igen, ezt így is lehet!


Londonban zajlott le az epikusnak ígérkező Khabib Nurmagomedov vs. Dustin Poirier könnyűsúlyú címegyesítő mérkőzés első sajtótájékoztatója.

Ugye mindenki emlékszik rá, hogy mi történt akkor, amikor Conor McGregor állt Khabibbal szemben tavaly szeptemberben a UFC 229 sajtókonferenciáján?!

Na, ez a mostani annak a szöges ellentéte volt, mindketten tiszteletre méltóan viselkedtek a másikkal, nem szóltak egymás szavába, nem emelték fel a hangjukat, nem repültek se üvegek, se székek.

Kérdeztek tőlük a riporterek, a bunyósok pedig válaszoltak a kérdéseikre. A farkasszem nézésnél pedig lenyomták a kötelező pózokat a kameráknak, majd tisztességteljesen kezet fogtak, és elsétáltak. Nézzétek csak:Személy szerint én kedvelem a cirkuszt, a trash talkot imádom, de valahol a mostani és az előző sajtókonferencia között kellene megtalálni az arany középutat. A mostanin majdnem elalszik az ember, az előzőn pedig elszörnyed, annyira túllő a célon.

Kell a trash talk. Az MMA és a küzdősport nagy részben az emberek szórakoztatásáról szól, és amíg ezt normális keretek között lehet csinálni, nem látom akadályát, hogy két felnőtt ember miért ne szúrhatna oda egymásnak egy kicsit. A játék szerves része.

A UFC 242-t szeptember 7-én rendezik meg.


Szólj hozzá