Három súlycsoportban szeretne világbajnok lenni Cody Garbrandt
MMA

Három súlycsoportban szeretne világbajnok lenni Cody Garbrandt


Cody nem szarozik, ha nagy tervek szövéséről van szó.

Mióta konkrétan hülyét csinált Dominick Cruzból a harmatsúlyban, "No Love" a fellegekben jár. Nem is csoda, eddig tökéletes a mérlege, ami rengeteg idő előtti kivégzést mutat (11-0, 9 KO/TKO).

Az amerikai nemrég elárulta, hogy nagy terveket szövöget: egyszerre három súlycsoportban szeretne világbajnok lenni. Ez eddig még senkinek sem sikerült a UFC-nél. Már két divízióban is nagy szó világbajnoknak lenni – ez eddig három embernek sikerült, Randy Couture-nak, BJ Penn-nek, és Conor McGregornak – pláne háromban.

Garbrandt először leverné TJ Dillashaw-t, majd Demetrious Johnson skalpját szerezné meg a légsúlyban:
“Igazából TJ Dillashaw most az elsődleges és az egyetlen célpontom. Csak rá koncentrálok, de másokra gondolok, mindig előre tervezek. Demetrious Johnson a legjobb súlycsoporttól függetlenül, és tök jogosan. Hihetetlen harcos, nagy ember, nagyon kedvelem őt. De ez nem haverkodás, hanem üzlet, és én nyomot szeretnék hagyni a világban. Meg tudom verni őt, ez biztos." – mondta nemrég egy podcastban.


“Szeretnék lejjebb menni, mielőtt följebb megyek. Demetrious hamarosan Wilson Reis (22-6) ellen bunyózik, és behozza Anderson Silva rekordját. Az azutáni bunyója pedig minden idők egyik legnagyobb rekordja lesz. Dolgozzon meg érte."

Cody itt arra célozgat, hogy Demetrious eddig nem kapott nagy neveket (ezzel azért lehetne vitatkozni), a UFC mindig megkíméli őt az erős versenytársaktól – Reis sem egy nagy név. De folytassuk No Love nagy terveivel:
“TJ után majd meglátom, hogy Dominick visszatér-e, de szerintem nem fog. Szóval Demetrious lenne a következő áldozatom, aztán pedig Jose Aldo. Ő most bajnok, és megverte pár csapattársamat is, szóval ez már valami. Ha eljön az idő, hogy felmenjek a súlycsoportjába, és még mindig ő lesz a bajnok, akkor szívesen megküzdenék egy másik legendával, hogy három súlycsoportban is világbajnok legyek. Remélhetőleg van még 10 évem arra, hogy mindent beteljesítsek.”


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá