Három magyar MMA-s is meccsel Amerikában novemberben, cél a UFC!

Három magyar MMA-s is meccsel Amerikában novemberben, cél a UFC!


Egy több éves munka eredményét láthatjuk majd a hónapban.

Sárközi Róbert szuper hírekkel lepett meg minket. Elmondta, hogy novemberben három magyar érdekeltségű MMA, és egy grappling meccsen szurkolhatunk honfitársainknak.

Nánási Fatime és Flórián Kristóf az XFN 17: Unconquered gálán lépnek ketrecbe november 2-án a Seminoli Casino-ban, a floridai Coconut Creek-en, amatőr MMA szabályrendszerben.Sárközi Robi megfogalmazása szerint mindketten nagyon erős ellenfeleket kaptak, a főkártyán szerepelnek majd. Fatima ellenfele az amatőrben veretlen 26 éves Chelsea Brooks (2-0) lesz, Kristófé pedig az amerikai, 5 meccses nyerő szériában lévő Shawn Brown (10-1), aki szintén amatőr MMA-s. Most egy kicsit leteszem a lantot, következzenek Sárközi Robi szavai:
"Az amerikai versenyzők már készülnek a harcra, és reklámozzák magukat, hogy magyar harcosokkal küzdenek hamarosan. Természetesen a magyar versenyzők komolyan felkészültek a versenyre és nem fognak esélyt adni az amerikaiaknak. A 3. magyar versenyző, aki a csapattal érkezik, Lemák Diána, aki grapplingben szerepel majd november 4-én Floridában, az állami nemzetközi versenyen. Természetesen mivel jó barátok Fatimével, így úgy döntöttek, hogy együtt indulnak, Fatime is benevez egy kis földharcba az MMA meccse után.

A floridai csapat egy két hetes edzőtáborban is részt fog venni, amit a központi American Top Team edzőtermében szerveztünk meg. Abban az edzőteremben, ahol a nagy UFC es Bellator versenyzők is edzenek, kiemelném közöttük az olyan neveket, mint Végh Attila, Pitbull, Bigfoot Silva, Hector Lombard és még sokan mások, de sok más terembe is elvisszük őket. Sok magyar szurkoló várja a floridai csapat érkezését, jegyeket mar elővételben meg is szereztük, szurkolótáborban más magyar itt edzőtáborozó versenyzők is vannak, Borics Ádám és Szűcs Gergő is ott lesz a gálán szurkolóként. Természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk a magyar csapatért, amíg Amerikában vannak, nagy köszönet ezért a Fit Spartans Combat USA csapatnak."

A verseny az interneten is megtekinthető lesz, ezt a Facebook-oldalt kövessétek be az infókért, illetve a stream linkért!

A 3. magyar érdekeltségű meccsen Besztercei Rajmund lesz látható, aki profiként lép ketrecbe október 11-én.


Besztercei Rajmund (Fotó: Facebook)"Rajmund október 29-én útnak indul Sacramentóba, a világ egyik legjobb csapatához, az Urijah Faber által vezetett Team Alpha Male-hez, egy 2 hetes edzőtáborba, majd november 11- én újra meccsel a Gladiator Challenge szervezetnél. Ellenfele Tramain Smith, aki 191 cm-es magasságával kellemetlen ellenfélnek bizonyulhat. Besztercei nagyon jó felkészülésen van túl, várja azt a bentlakásos edzőtábort, ahol világhírű sportolókkal készülhet, új ismeretségeket építhet ki. Személy szerint jó kapcsolatot ápolok a csapat menedzserével, Dave Rowan-nal és már várják Rajmundot, akinek nem titkolt célja, hogy megnyíljon számára valamilyen út a legnagyobb színpad, a UFC felé. Szurkoljatok minden magyar harcosért, aki képvisel minket Amerikában. Célunk, hogy minél több magyar srác kikerüljön. Üdvözöljük a totaldamage.hu olvasóit, folyamatosan jelentkezünk majd!" – írta nekünk Robi.

A meccseket a Sarkozi MMA Promotions, a Fit Spartans Combat – USA és a HMMAF közös, jól összehangolt és eredményes munkával hozta össze.


Szólj hozzá