Hagyta, hogy a gimisek ököllel rendezzék a vitát, szabadságra küldték az ex-UFC birkózóedzőt

Hagyta, hogy a gimisek ököllel rendezzék a vitát, szabadságra küldték az ex-UFC birkózóedzőt


Mark Munoz-t (14-6) fizetés nélküli szabadságra küldte az a gimnázium, ahol birkózóedzőként tevékenykedik, mióta visszavonult a UFC-s pályafutásától.

A 2015-ben élete utolsó profi csatáját vívó, 44 éves edzőnek elvileg csak birkózást kellene tanítania, de egy kicsit túllépett a hatáskörén. A hírek szerint odament hozzá két tanítványa, és megkérdezték őt, hogy lerendezhetik-e kesztyűkkel a nézeteltérést, miután összevesztek valamin a játszótéren.

Munoz elvileg nem tudta, hogy a két srác utálja egymást és komolyan szét akarják verni egymás fejét, ezért erre azt mondta, persze, mehet.

A bunyó lezajlott, és az egyik szülő feljelentést tett azért, amiért ez megtörténhetett az iskolában.

Úgy tudjuk, az iskola a szabadság lejárta után nem fogja visszavenni Munoz-t, aki egyébként az egyik legkedvesebb fighterként ismerhetett meg az MMA szcéna.

Azt nem tudni, hány éves volt a két gimis.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá