Gyász: 82 évesen meghalt Bruce Lee filmbeli ellenfele, Robert Wall

Gyász: 82 évesen meghalt Bruce Lee filmbeli ellenfele, Robert Wall


Szomorú hírről kell beszámolnunk: január 31-én, 82 éves korában elhunyt Robert Wall, aki többek között az 1973-as "A Sárkány Közbelép"-ben alakította Bruce Lee filmbeli ellenfelét, O'Hara-t.

A két harcművész bunyója örökre beleégett az emlékezetünkbe – igaz, inkább Bruce miatt, de hát Wall is a jelenet része volt.

A Legenda mindig is arról volt híres, hogy szabad szemmel lekövethetetlen, amit művel a végtagjaival, de ebben a jelenetben valahogy még a szokásosnál is gyorsabbnak tűnt:Lélegzetelállító.

Kevesen tudják, de a jelenet forgatása közben Lee az egyik rúgásával eltörte Robert bordáját, a jelenet tehát elég valódi volt.

Robert 9. danos mester volt Tang Soo Doo-ban, mesterei közé tartozott Chuck Norris és Gene Lebell (judo legenda) is, a Machado fivérektől pedig BJJ-t is tanult. 1970-ben amerikai karateversenyt nyert.

Szép kort élt meg, távozása mégis fájó.

Színész/harcművész társai is megemlékeztek róla, többek között Jean-Claude Van Damme is:Nyugodjon békében.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá