GSP nem mindig mutatja meg, hogyan edz, de amikor igen, attól eláll a lélegzet
MMA

GSP nem mindig mutatja meg, hogyan edz, de amikor igen, attól eláll a lélegzet


A hamarosan visszatérő Georges St-Pierre levő őrületes gyűrűgyakorlatokkal fűszerezte meg felkészülését.A kanadai sztár mindig is hangoztatta, hogy bár egy időre visszavonult a ketrectől, az edzéseket sosem hagyta abba. Hét éves kora óta egyszer sem (a sérülések miatti kényszerpihenőket leszámítva persze).

Valószínűleg ennek a következetességnek köszönhetően tudta megcsinálni EZT:Ebből arra is lehet következtetni, hogy a ringrozsda nem telepedett meg GSP-n, és ugyanolyan formában láthatjuk viszont őt az Oktagonban még idén valamikor.

Az a fenti videóból is jól látszik, hogy a 35 éves fighter core izomzata elég hard (bocs a szóviccért). Aki nem tudná: talán ezek az izmok (rengeteg tartozik közéjük, a külső és belső ferde hasizmok, a haránt hasizom, gerincmerevítő izom, farizmok, az egyenes hasizom, stb.) a legfontosabbak egy küzdősportoló testén, hiszen jó esetben ezekből indul ki minden rúgás és ütés.

Ha a core izmok gyengék, nem leszel képes akkora teljesítményre, legyen bármilyen erős a felső-, vagy az alsótested.Ezek után talán nem túlzás kijelenteni, hogy nem lehet elképzelni olyan manővert, amit GSP ne tudna megfelelően kivitelezni a ketrecben.

Epekedve várom a visszatérését!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá