GSP kapott egy szobrot, ami Barack Obamára hasonlít jobban

GSP kapott egy szobrot, ami Barack Obamára hasonlít jobban


Georges Saint-Pierre a Quebec tartományban fekvő Saint-Isidore városában született 1981-ben. A UFC bunyólegendáját a város vezetése egy életnagyságú bronzszoborral lepte meg, ami egy nagyon szép gesztus.

A baj csak az, hogy a szobor nem GSP, hanem kiköpött Barack Obama:A mémgyár természetesen már el is startolt, az első alkotást (ami jpobban sikerült, mint a szobor) a kép alatt lehet látni.

GSP arca arról árulkodik, hogy nagoyn örül a szép gesztusnak. Hogy a szobrász miért varázsolt hajat a szoborra, azt csak a jóisten tudja, hiszen a kanadainak sosem volt haja a UFC-s karrierje során, konkrétan védjegye volt a kopaszsága.

Volt már pár hasonló bronzszobros fail korábban is, Christiano Ronaldo részesült egy rettentően elfuserált alkotásban, de véleményünk szerint még az is jobb volt annál, amit "szegény" GSP kapott:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá