GSP: Arra edzek, hogy széttörjem vagy kiüssem Bisping-et
MMA

GSP: Arra edzek, hogy széttörjem vagy kiüssem Bisping-et


Az egykori váltósúlyú ászt, Georges St-Pierre-t kemény kritikákkal illette pár szurkoló, melyek szerint sosem ment a befejezésre. De ez a GSP már a múlté – állítja a fighter.

GSP az Ariel Helwani által vezetett The MMA Hour műsorban elismerte, hogy leginkább a győzelemhez vezető útra fókuszált, nem a mérkőzés idő előtti befejezésére.
„Ők elfogadták a vereséget.” – mondta St-Pierre előző ellenfeleiről. "Tudták előre, hogy veszíteni fognak, még mielőtt a bunyó véget ért volna. Ha nem nyílsz ki, azt teszed, ami a legjobban kell a diadalhoz. Győzelemre állsz, szóval nem szükséges változtatni. Az én szemszögemből nézve, azért bunyóztam, hogy nyerjek, de ez nem könnyű. Ha nagyon kitárulkozol, könnyen elverhetnek."

St-Pierre megfogadta, hogy sokkal agresszívabban fog harcolni négy év kihagyás után, amikor november 4.-én visszatér az Oktagonba Michael Bisping ellen az UFC 217-es gáláján.
"Sok mindent gyakoroltam. Most már fájdalmat szeretnék okozni és a finisre összpontosítani. Befejezni (földön) vagy törni. Kiütésre menni, vagy törésre, ha földharca kerül sor, egészen a lekopogásig. Opportunistaként fogok küzdeni. Úgy alakítottam az edzéseimet, hogy ne legyek megalkuvó, és az idő előtti befejezésre menjek.”Amíg GPS ígérgeti, hogy fizikálisan fogja megtörni Bispinget, addig elismerte, hogy „A Gróf” lelkileg nem fog megtörni.
„Nehéz lesz. Michael nagyon bátor ember, mindig megy előre és sosem hátrál. Mentálisan nagyon kemény.”


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá