Ground’n’Pound Shows #12: Gustafsson vs Teixeira, avagy a Mauler visszatért

Ground’n’Pound Shows #12: Gustafsson vs Teixeira, avagy a Mauler visszatért


Soha rosszabb európai UFC gálát.Ha volt olyan közöttetek, aki nem látta volna a vasárnap esti UFC Stockholm gálát, az pótolja be izibe a Sport TV ismétléseiben, mert atom jó bunyók voltak. A kis Oliver Enkamp bátran hozta le első UFC meccsét otthon, kipukkadt az Abdul Razak Alhassan lufi, Peter Sobotta kezét törve, de mesteri taktikával győzött, Volkan Özdemir egy ezmegmiatököm 28 másodperces munkával előlépett a félnehézsúly következő nagy bunyósává. Vagy valami olyasmi. És persze a főmeccs: Gustafsson élete estéjén rombolta le Teixeirat. Emellett dumáltunk még a hétvégi KSW megagáláról, Gökhan Saki érkezéséről a UFC-ben és pár hír-mazsoláról. Ismét facebook live videóban toltuk tegnap este, de alább youtube és soundcloud anyagban vissza lehet nézni és hallgatni a műsort.

Hogy ne maradjatok le a következő műsorokról irakozzatok fel, a TOTALDAMAGE youtube csatornájára, a soundcloud felületünkre vagy az iTunes-on hallgassatok minket.

Jöhetnek a kommentek is a GnP Show tartalommal kapcsolatban, használjátok a #gnpshow hashtaget! A műsorban a TOTALDAMAGE Magazin vezetői, td_axl (facebook, twitter, instagram, soundcloud) és skovax (facebook, twitter, instagram) láthatók és hallhatók, őket is követhetitek a közösségi oldalaikon


Szólj hozzá