Ground'n'Pound Show #16: A UFC 214: Cormier vs Jones 2 gáláról dumáltunk

Ground'n'Pound Show #16: A UFC 214: Cormier vs Jones 2 gáláról dumáltunk


Az év egyik legvárósabb gálája volt a UFC 214.

És nem kellett csalódnunk, vagyis nem minden meccsben. A Cormier vs Jones rivalizálás epic módon ért véget, Woodley magára haragította ismét Dana White-ot és a fél MMA világot teljesítményével, Cyborg végre UFC címet nyert, Lawler és Cerrone megajándékozott minket egy klasszikussal, Özdemir pedig ezúttal Manuwa fejét szakította le. Ezekről dumáltunk a GnP Show #16 adásában.

Ismét facebook live videóban toltuk tegnap este, de alább a youtube és soundcloud anyagban, vissza lehet nézni és hallgatni a műsort.

Hogy ne maradjatok le a következő műsorokról irakozzatok fel, a TOTALDAMAGE youtube csatornájára, a soundcloud felületünkre vagy az iTunes-on hallgassatok minket.


Jöhetnek a kommentek is a GnP Show tartalommal kapcsolatban, használjátok a #gnpshow hashtaget! A műsorban a TOTALDAMAGE Magazin vezetői, td_axl (facebook, twitter, instagram, soundcloud) és skovax (facebook, twitter, instagram) láthatók és hallhatók, őket is követhetitek a közösségi oldalaikon.

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá