Ground'n'Pound Show #14: UFC 213: Romero vs Whittaker na meg a TUF Redemption

Ground'n'Pound Show #14: UFC 213: Romero vs Whittaker na meg a TUF Redemption


Újra itt a GnP Show, katt!A hétvégénn két UFC gála is volt, tobzódtunk az élvezetek között. Ez már csak a TUF főmeccse kapcsán is egyedül igaz lenne, Gaethje brutál bemutatkozás hozott Michael Johnson ellen. Nunes aztán kiesett a UFC 213 főmeccsről, hiába ajánlkozott Joanna-bajnok. Cserébe jött egy szintén brutál Romero vs Whittaker interim középsúlyú címmeccs, előtte meg Overeem majdnem kiüttette magát Werdum ellen, mégis nyert.

Ismét facebook live videóban toltuk tegnap este, de alább a youtube és soundcloud anyagban, vissza lehet nézni és hallgatni a műsort.

Hogy ne maradjatok le a következő műsorokról irakozzatok fel, a TOTALDAMAGE youtube csatornájára, a soundcloud felületünkre vagy az iTunes-on hallgassatok minket.


Jöhetnek a kommentek is a GnP Show tartalommal kapcsolatban, használjátok a #gnpshow hashtaget! A műsorban a TOTALDAMAGE Magazin vezetői, td_axl (facebook, twitter, instagram, soundcloud) és skovax (facebook, twitter, instagram) láthatók és hallhatók, őket is követhetitek a közösségi oldalaikon.


Szólj hozzá