Ground'n'Pound Show #13: Bellator NYC, Mayweather vs McGregor, na meg a UFC

Ground'n'Pound Show #13: Bellator NYC, Mayweather vs McGregor, na meg a UFC


Régen volt GnP Show, újra itt vagyunk.Elég sok dologról nem dumáltunk az elmúlt időszakban, így egy rövid összegzéssel kezdtük a GnP Show 13. részét, többek között az Aldo vs Holloway kapcsán, a Hunt vs Lewis, valamint a Holm vs Correia meccsekről dumáltunk. Aztán az elkerülhetetlen, kikerülhetetlen, a történés maga: hivatalossá vált a Mayweather vs McGregor párosítás, kibeszéltük ezt is. A lényeg pedig a hétvégi Bellator NYC: Silva vs Sonnen gála párosításai voltak: Wandy és Fedor is kikapott, Chandler törött bokával is küzdött volna. Ismét facebook live videóban toltuk tegnap este, de alább a youtube és soundcloud anyagban, vissza lehet nézni és hallgatni a műsort.

Hogy ne maradjatok le a következő műsorokról irakozzatok fel, a TOTALDAMAGE youtube csatornájára, a soundcloud felületünkre vagy az iTunes-on hallgassatok minket.


Jöhetnek a kommentek is a GnP Show tartalommal kapcsolatban, használjátok a #gnpshow hashtaget! A műsorban a TOTALDAMAGE Magazin vezetői, td_axl (facebook, twitter, instagram, soundcloud) és skovax (facebook, twitter, instagram) láthatók és hallhatók, őket is követhetitek a közösségi oldalaikon


Szólj hozzá