Ground-and-Pound Show: középpontban a koronavírus

Ground-and-Pound Show: középpontban a koronavírus


Szakál Joe és S. Kovács Ádám tegnap este ismét egy gondolatébresztő és tanulságos GnP Show keretében jelentkeztek be a Facebookon élőben. A fő téma az MMA vs. koronavírus volt, de nem maradhattak ki a beszélgetésből az elmúlt hetek, hónapok legfontosabb történései sem.

A két szakember sok témát érintett: volt itt egy kis visszaemlékezés a Joanna Jedrzejczyk vs. Weili Zhang meccsre, ahol az volt talán a legérdekesebb – vitaindító – gondolat, hogy vajon miért nem állították le a meccset az orvosok, amikor Joanna feje a négyszeresére dagadt, miközben a Nate Diaz vs. Jorge Masvidal meccset két vágás miatt leállították?

A fő kérdés persze az, a koronavírus miatt megrendezik-e a Tony Ferguson vs. Khabib Nurmagomedov meccset, lesznek-e live stream-es meccek a UFC Apex-ben, amit csak ezért húztak fel, valamint összejöhet-e a Conor McGregor vs. Justin Gaethje összecsapás? Ha szeretnéd a kérdésekre megkapni a legvalószínűbb (helyes) válaszokat, katt:

GnP Show karantén LIVE

Dumáljunk MMA-ról a négy fal között!

Közzétette: totaldamage.hu – 2020. március 22., vasárnap


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá