Greg Hardy-t leigazolta a BKFC!

Greg Hardy-t leigazolta a BKFC!


Greg Hardy 7–5 (1) -es profi mérleg után úgy tűnik, otthagyta az MMA-t, és ő is átváltott az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő puszta kezes ökölvívásra.

Az egykori NFL játékost a legnagyobb kesztyűk nélküli ökölvívó promóciója, a BKFC igazolta le, méghozzá nem csak egy alkalomra. A UFC-t is megjárt, botrányos előéletű bunyós egy több mérkőzésre szóló szerződést írt alá, szóval az első meccs után biztosan kérni fog a repetából.

 

A nehézsúlyú fighter már hónapok óta készül a bemutatkozására, melynek jelenleg még nincs időpontja, és az ellenfele sem ismert. A UFC-ben egyébként egész szépen menetelt egy "kezdőhöz" képest, egy top contenderrel is harcolt, méghozzá nem is rosszul – Alexander Volkovról beszélünk itt.

Azonban a legutóbbi három mérkőzésén kiütéses vereséget szenvedett, így Dana White-ék (akinek a tehetségkutatójában, a Dana White Contender Series-ben fedezték fel) elbocsátották. 7 MMA győzelme közül 6 KO, bokszmeccse még nem volt.

Hardy örül, hogy új otthonra lelt, és alig várja, hogy újra harcolhasson.
"Visszatértem, és készen állok arra, hogy megint kiüssek valakit. Mindenki tudja, hogy képes vagyok erre, és pontosan ezt próbálom majd összehozni a BKFC-ben is."

Hardy-nak sok lehetősége lett volna átnyergelnibegy MMA szervezethez, de ő inkább a BKFC-t választotta, mint sokan mások korábban.

Mit gondolsz, hogyan fog teljesíteni kesztyűk nélkül?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá