Gokhan Saki győzelemmel tért vissza 6 év kihagyás után!

Gokhan Saki győzelemmel tért vissza 6 év kihagyás után!


Gokhan Saki a GLORY legújabb, Collision 3-ra keresztelt gáláján, 6 év kihagyás után visszatért a gyökereihez, a K-1-hez, miután tett egy kisebb kitérőt a UFC-be.

A legendás K-1-es időkbeli versenyző az ellen a James McSweeney ellen harcolt, aki MMA-ban is jártas, (bár a mérlege nem túl rózsás, mínuszos: 18-15, de akkor is egy nagy tapasztalattal rendelkező bunyósról beszélünk), kick-boxban pedig 46 győzelme van mindössze 8 vereség mellett.

Saki fele annyira sincs kipattintva, mint régen, a teljesítményén nem látszott meg a kihagyás, továbbra is ugyanolyan kitűnően használta mindegyik végtagját, mint régen, a rúgásai elképesztően erősnek tűntek.

McSweeney orra már a második menet elején jelezte, hogy nincs túl jól a bekapott támadások miatt, elkezdett erősen vérezni. Gokhan egy brutálisan erős lábrúgással terítette le a földre a 41 éves angolt, aki nagyon nehezen állt fel.Saki megérezte a vérszagot, és másodpercekkel később egy combra (!) érkező rúgással küldte földre ellenfelét ismét, aki nagy fájdalmak között hempergett. Minden erejével azon volt, hogy fel tudjon állni, de nem sikerült neki.

Úristen, ez a Saki miket rúg! Saki nagyon boldog volt, hogy sikerült nyernie. Hozzátesszük, hogy 10 napja (!) volt felkészülni erre az összecsapásra.A mérkőzést egy az egyben visszanézheted itt.

A meccs utáni interjúkban elmondta, hogy képzeljük, hogy ha ilyen teljesítményre volt képes 10 nap alatt, akkor milyen lenne, ha 10 hete lenne. Örül, hogy visszatért. Elárulta, hogy a low kick-ekre helyezte a hangsúlyt a felkészülés során, mert tudta, hogy a rúgásait senki sem tudja elviselni, és ezzel nagyon gyorsan befejezheti a mérkőzést.

A második menetben jött a finis végül.

Plusz nagy öröm volt látni, ahogy a meccs után odament a szakkommentátori állást elvállaló Badr Hari-hoz, aki testévreként ölelte át egykori riválisát. Hari korábban kétszer is TKO-zta a holland-török atlétát.

Saki hamarosan visszatér!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá