GnP Show Extra #4: Borics Ádám mesél az amerikai kalandról

GnP Show Extra #4: Borics Ádám mesél az amerikai kalandról


A Kölyök Floridába költözött, hogy Bellator MMA karrierjét profi csapatban építse.A GnP Show Extra negyedik epizódjánál jár, melyben Ádám helyét vendégek veszik át, elsősorban magyar küzdősportolók, vagy a küzdősporthoz közel álló arcok. Velük beszélgetek hétről-hétre, megismerve történetüket és kalandjaikat, történjenek azok Magyarországon, vagy a nagyvilágban.

Ezúttal barátomml, Borics Ádámmal dumáltam, aki immár harmadik hónapját tölti a napfényes Floridában a Henri Hooft irányítása alatt álló Combat Club csapatánál. Ádámnak nem volt egyszerű kijutni az USA-ba, és ha már oda ért, várta az Irma hurrikán és egy kéztörés, de töretlenül készül Bellator MMA bemutatkozó meccsére. Erről és további érdekességekről mesél Ádi.

Ismét facebook live videóban toltuk az anyagot, de alább a YouTube és Soundcloud anyagban, vissza lehet nézni és hallgatni a műsort.

Hogy ne maradjatok le a következő műsorokról irakozzatok fel, a TOTALDAMAGE youtube csatornájára, a soundcloud felületünkre vagy az iTunes-on hallgassatok minket.
Szólj hozzá