GnP Show Extra #4: Borics Ádám mesél az amerikai kalandról

GnP Show Extra #4: Borics Ádám mesél az amerikai kalandról


A Kölyök Floridába költözött, hogy Bellator MMA karrierjét profi csapatban építse.A GnP Show Extra negyedik epizódjánál jár, melyben Ádám helyét vendégek veszik át, elsősorban magyar küzdősportolók, vagy a küzdősporthoz közel álló arcok. Velük beszélgetek hétről-hétre, megismerve történetüket és kalandjaikat, történjenek azok Magyarországon, vagy a nagyvilágban.

Ezúttal barátomml, Borics Ádámmal dumáltam, aki immár harmadik hónapját tölti a napfényes Floridában a Henri Hooft irányítása alatt álló Combat Club csapatánál. Ádámnak nem volt egyszerű kijutni az USA-ba, és ha már oda ért, várta az Irma hurrikán és egy kéztörés, de töretlenül készül Bellator MMA bemutatkozó meccsére. Erről és további érdekességekről mesél Ádi.

Ismét facebook live videóban toltuk az anyagot, de alább a YouTube és Soundcloud anyagban, vissza lehet nézni és hallgatni a műsort.

Hogy ne maradjatok le a következő műsorokról irakozzatok fel, a TOTALDAMAGE youtube csatornájára, a soundcloud felületünkre vagy az iTunes-on hallgassatok minket.
Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá