GnP Show Extra #3: Az ifjú Növényi Norbert hiszi, hogy a UFC legfiatalabb bajnoka lesz

GnP Show Extra #3: Az ifjú Növényi Norbert hiszi, hogy a UFC legfiatalabb bajnoka lesz


Az ifjabbik Növényivel beszélgettem.A GnP Show Extra harmadik epizódjánál jár, melyben Ádám helyét vendégek veszik át, elsősorban magyar küzdősportolók, vagy a küzdősporthoz közel álló arcok. Velük beszélgetek hétről-hétre, megismerve történetüket és kalandjaikat, történjenek azok Magyarországon, vagy a nagyvilágban.

A mostani epizódban ifj. Növényi Norbert volt a vendégem, aki immár négy éve él Londonban, a Shootfighters csapat tagjaként vívja amatőr MMA mérkőzéseit, hamarosan pedig profinak áll. A 18 szülinapját éppen csak betöltő Növényi mesél az alábbi anyagban eddigi küzdelmeiről, az elszántságról, hogy a UFC legfiatalabb bajnoka lesz, a londoni életről, valamint Édesapja árnyékának súlyáról.

Ismét facebook live videóban toltuk tegnap este, de alább a YouTube és Soundcloud anyagban, vissza lehet nézni és hallgatni a műsort.

Hogy ne maradjatok le a következő műsorokról irakozzatok fel, a TOTALDAMAGE youtube csatornájára, a soundcloud felületünkre vagy az iTunes-on hallgassatok minket.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá