GnP Show Extra #3: Az ifjú Növényi Norbert hiszi, hogy a UFC legfiatalabb bajnoka lesz

GnP Show Extra #3: Az ifjú Növényi Norbert hiszi, hogy a UFC legfiatalabb bajnoka lesz


Az ifjabbik Növényivel beszélgettem.A GnP Show Extra harmadik epizódjánál jár, melyben Ádám helyét vendégek veszik át, elsősorban magyar küzdősportolók, vagy a küzdősporthoz közel álló arcok. Velük beszélgetek hétről-hétre, megismerve történetüket és kalandjaikat, történjenek azok Magyarországon, vagy a nagyvilágban.

A mostani epizódban ifj. Növényi Norbert volt a vendégem, aki immár négy éve él Londonban, a Shootfighters csapat tagjaként vívja amatőr MMA mérkőzéseit, hamarosan pedig profinak áll. A 18 szülinapját éppen csak betöltő Növényi mesél az alábbi anyagban eddigi küzdelmeiről, az elszántságról, hogy a UFC legfiatalabb bajnoka lesz, a londoni életről, valamint Édesapja árnyékának súlyáról.

Ismét facebook live videóban toltuk tegnap este, de alább a YouTube és Soundcloud anyagban, vissza lehet nézni és hallgatni a műsort.

Hogy ne maradjatok le a következő műsorokról irakozzatok fel, a TOTALDAMAGE youtube csatornájára, a soundcloud felületünkre vagy az iTunes-on hallgassatok minket.

Szólj hozzá