GnP Show Extra #2: Bódis Gergő mesél dublini kalandjairól

GnP Show Extra #2: Bódis Gergő mesél dublini kalandjairól


Toltam egy GnP Show Extra epizódot Bódis Gergővel.A GnP Show Extra második epizódjánál jár, melyben Ádám helyét vendégek veszik át, elsősorban magyar küzdősportolók, vagy a küzdősporthoz közel álló arcok. Velük beszélgetek hétről-hétre, megismerve történetüket és kalandjaikat, történjenek azok Magyarországon, vagy a nagyvilágban. Az első részben Márton Krisztián amatőr bokszmeccséről mesélt, mely egy rákkutatást támogató kezdeményezés keretén belül valósult meg.

A mostani epizódban Bódis Gergő barátom volt a vendég, aki Dublinban él pár éve, K-1 és Muay Thai meccseket hozva szép sikereket ért el az elmúlt években, hamarosan pedig ISKA címmegyésítő mérkőzésen lép a kötelek közé. Erről és a kinti életről dumáltam Gergővel, előtte pedig átfutottam Verhoeven és Bigfoot meccsén is, majd kicsit belenézve a RIZIN -történésekbe.

Ismét facebook live videóban toltuk tegnap este, de alább a YouTube és Soundcloud anyagban, vissza lehet nézni és hallgatni a műsort.

Hogy ne maradjatok le a következő műsorokról irakozzatok fel, a TOTALDAMAGE youtube csatornájára, a soundcloud felületünkre vagy az iTunes-on hallgassatok minket.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá