GnP Show Extra #2: Bódis Gergő mesél dublini kalandjairól

GnP Show Extra #2: Bódis Gergő mesél dublini kalandjairól


Toltam egy GnP Show Extra epizódot Bódis Gergővel.A GnP Show Extra második epizódjánál jár, melyben Ádám helyét vendégek veszik át, elsősorban magyar küzdősportolók, vagy a küzdősporthoz közel álló arcok. Velük beszélgetek hétről-hétre, megismerve történetüket és kalandjaikat, történjenek azok Magyarországon, vagy a nagyvilágban. Az első részben Márton Krisztián amatőr bokszmeccséről mesélt, mely egy rákkutatást támogató kezdeményezés keretén belül valósult meg.

A mostani epizódban Bódis Gergő barátom volt a vendég, aki Dublinban él pár éve, K-1 és Muay Thai meccseket hozva szép sikereket ért el az elmúlt években, hamarosan pedig ISKA címmegyésítő mérkőzésen lép a kötelek közé. Erről és a kinti életről dumáltam Gergővel, előtte pedig átfutottam Verhoeven és Bigfoot meccsén is, majd kicsit belenézve a RIZIN -történésekbe.

Ismét facebook live videóban toltuk tegnap este, de alább a YouTube és Soundcloud anyagban, vissza lehet nézni és hallgatni a műsort.

Hogy ne maradjatok le a következő műsorokról irakozzatok fel, a TOTALDAMAGE youtube csatornájára, a soundcloud felületünkre vagy az iTunes-on hallgassatok minket.

Szólj hozzá