GnP Show #18: Cowboy Cerrone bukása és Darren Till felemelkedése

GnP Show #18: Cowboy Cerrone bukása és Darren Till felemelkedése


Eltűntünk, oszt megkerültünk, újra itt a GnP Show!Közel két hónapot hagytunk ki, trógerek vagyunk, igen, ezért most volt mit bepótolnunk a GnP Show 18. epizódjában. Visszatekintettünk a UFC 216: Ferguson vs Lee történéseire, a hétvégi UFC Fight Night: Cerrone vs Till bunyóira, meg úgy általában a UFC körüli eseményekre. Így Fábián Melinda TUF 26 bunyójára, a UFC váltósúly helyzetének alakulására, emellett pedig válaszoltunk a kommentben feltett kérdéseitekre.

Ismét facebook live videóban toltuk tegnap este, de alább a youtube és soundcloud anyagban, vissza lehet nézni és hallgatni a műsort.

Hogy ne maradjatok le a következő műsorokról irakozzatok fel, a TOTALDAMAGE youtube csatornájára, a soundcloud felületünkre vagy az iTunes-on hallgassatok minket.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá