Gilbert Burns nem bunyózhat a UFC 251-en
MMA

Gilbert Burns nem bunyózhat a UFC 251-en


Gilbert Burns épp a Bunyószigetre tartott, Floridából repült Las Vegasba, ami jelenleg egyfajta utolsó állomásként szolgál a harcosok számára, akik Abu Dhabiba repülnek. Itt végezték az ominózus tesztet is, ami pozitív eredményt produkált Burns egész csapatánál, azaz még két embernél. Öccse és edzője kísérték volna őt, természetesen mindannyian maradnak az Államokban.

Egyelőre nem tudni lesz-e beugró bunyós Usman ellen, jelen pillanatban úgy tűnik, hogy halasztják a meccset és a Holloway vs. Volkanovski visszavágó lesz a kártya fő mérkőzése.

Közben Jorge Masvidal és Colby Covington is bejelentették igényüket a címmérkőzésre. Alig több, mint egy hét van hátra, kíváncsian várjuk, vajon sikerül-e megegyezniük.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá