Gerald Harris úgy földhöz vágta a srácot, hogy eltört a karja (18+)
MMA

Gerald Harris úgy földhöz vágta a srácot, hogy eltört a karja (18+)


Csak erős idegzetűeknek.

Hölgyek, Urak, azt hiszem kimondhatjuk, hogy Gerald Harris a slam-ek koronázatlan királya. A veterán MMA-s nemrég megnyerte 30., és egyben élete utolsó meccsét is, méghozzá minden idők egyik legbrutálisabb slam-jével. Áldozata Matt McKeon volt, akit Harris olyan erővel vágott oda a földhöz, hogy eltörte a karját. A címben és az előszóban nem vicceltem, most tényleg csak az kattintson, aki bírja a súlyos sérülések közeli látványát:

https://www.facebook.com/XtremeFightNightTulsa/videos/1701945356530886/

A 37 éves "Hurrikán" Harris 4-szer szerepelt a UFC-ben, háromszor nyert, 2010-ben David Branch-t is legyőzte, őt ugyanígy slam-mel TKO-zta le, mint a legutolsó ellenfelét. Harris tavaly a Legacy Fighting Championship 63-ban szintén ugyanezzel a könyörtelen technikával végezte ki riválisát, ezt is ugyanolyan "aztabüdöskurvéletbe" elánnal tette meg, ráadásul elsétálós KO lett belőle:


https://www.youtube.com/watch?v=GfHSrbhA9CE

Harris egyébként birkózó volt, a Cleveland Állami Egyetemen még mindig övé a birkózó csapatnak nyert legtöbb nyert meccs rekordja. Harris mondhatni véletlenül, az egyik régi haverja miatt ismerkedett meg az MMA-val, aki arra kérte őt, hogy poénból próbálja már ki magát ebben a véres sportban. Harris annyira megverte az ellenfelét, hogy meghívást kapott egy tornára. A győzelemért 200 dollárt kapott, a pénzből egy lepusztult Mustangot vett, amivel tudta járni a várost.

Profi karrierje 2006-ban kezdődött, első hét meccsét simán megnyerte, aztán a hatodikat minden bizonnyal elcsalták Fabio Leopoldo javára. Első "igazi" vereségét Benji Radach ellen szenvedte el, Radach kiütötte őt a az első menetben. Harris győzelemmel, és 23-5-ös mérleggel zárja (10 TKO, 6 kopogtatás, 1 kiütéses vereség) karrierjét.


Szólj hozzá