Georges St-Pierre még mindig nyitott egy Khabib Nurmagomedov elleni meccsre
MMA

Georges St-Pierre még mindig nyitott egy Khabib Nurmagomedov elleni meccsre


Atyavilág, micsoda egy hétvégénk volt. Visszavonult Khabib Nurmagomedov, miután az utolsó ellenfelét, Justin Gaethje-t is simán legyőzte.

Beindult a találgatás, hogy vajon tartja-e magát az ígéretéhez, és ha valamilyen oknál fogva nem, akkor ki ellen térhetne vissza. Jelenleg egyedül Georges St-Pierre jöhet szóba (később Conor McGregor és akár Tony Ferguson is), ami egy őrületesen nagy superfight lenne.

GSP szerint azonban ennek nem könnyűsúlyban, hanem egy köztes súlyban kellene megtörténnie, hiszen ő váltósúlyú, ráadásul legutóbb középsúlyban harcolt, ami minden szempontból "más súlycsoport", mint a 155 fontos divízió.

Ezt az összecsapást már korábban is le akarta szervezni a két bunyós, azonban akkor a UFC erélyes NEM-et mondott erre, mert nem akarták, hogy a kanadai még egy bajnokukat leigázza Michael Bisping után – nem lett volna túl jó reklám a cégnek.

Azonban így, hogy Khabib visszavonult, már nincs a UFC-n ez a lelki teher, ergó semmi akadálya nem lehet a találkozónak a promóció részéről. Most már csak Khabibnak kellene akarnia ezt, mert GSP benne lenne a buliban. A következőket nyilatkozta erről, miután Nurmagomedov visszavonult:
"Ha szeretne visszatérni ellenem, a menedzsereink beszélni fognak egymással. De egyelőre nem szeretném, ha ettől lenne hangos a sajtó, mert az tiszteletlenség lenne, azt tekintve, hogy min ment keresztül. Szeretném, ha most hazamenne, és nem a bunyóval, hanem a családjával foglalkozna, és kiélvezné a nyugdíjt. De ember... Micsoda befejezés, micsoda hagyaték, és micsoda példakép! Hihetetlen."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá