Georges St-Pierre majdnem szupermeccselt egyet Michael Bispinggel, de közbeszólt a UFC
MMA

Georges St-Pierre majdnem szupermeccselt egyet Michael Bispinggel, de közbeszólt a UFC


Georges, látunk még valaha?


A UFC-ben lassan teljesen feleslegessé válik matchmakert foglalkoztatni, a bunyósok megoldják egymás közt az utóbbi időben. Kedden Michel Bisping, a regnáló középsúlyú troll bajnok robbantotta fel a Twittert:

1
Georges St-Pierre, mindannyian több pénzt akarunk. Gyerünk, írjuk alá a papírokat, adjuk meg Toronto népének, amit akarnak, légy hős. Gyerünk, bajnok!

Ez nyilván több helyen sántít, hisz Bisping címvédése az ábrázatába került a legutóbb, a UFC 206 pedig már a nyakinkon van. Mondjuk neki nagy dobás lenne, ha Anderson Silva és Dan Henderson mellé még egy ekkora ikonnal küzdene meg. Jól keveri a lapokat ez a mocsok, csak olyan emberek vannak vele meccsközelben, akiktől finoman szólva nem szégyen kikapni… well played, Mike.

De mint mostanában annyiszor, GSP lelohasztotta a kedélyeket, egy videóüzenetben a következőt mondta:A message to @mikebisping


Georges St-Pierre (@georgesstpierre) által közzétett videó,

A világon semmi sem tenne boldogabbá, mint veled küzdeni Torontóban, Michael. Múlt héten találkoztam Arival és kibékültem Dana-val. Próbáltam megoldani a dolgokat, de most ez a meccs nem történik meg. Remélhetőleg hamarosan változnak a dolgok. Köszönöm.

Hát ennyi… de ugye senki sem harapott rá túl komolyan Bisping Tweetjére? Ari alatt GSP a WME-IMG elnökét, Ari Emanuel-t érti. Feltételezhető, hogy az előző tulajdonosokkal megkezdett tárgyalásokat rázzák gatyába St-Pierre szerződése körül, mert hát mi tagadás, nagy a katyvasz. Szóval amit biztosan tudunk… Bisping már megint hiperaktív, GSP és Dana White újra cimbik, és a kanadai nem lép ketrecbe Torontóban.

Kiváncsi leszek, hova tart ez a dolog, hisz Georges potenciálisan aktív évei fogyatkoznak. Meg hát ezzel az akcentussal szeretnék még sajtókonferenciát hallani, megunhatatlan. :)


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá