Gegard Mousasi vs. Vitor Belfort meccs jön a UFC 204-re
MMA

Gegard Mousasi vs. Vitor Belfort meccs jön a UFC 204-re


A párosítás még nem hivatalos, de több forrás is megerősítette, hogy a UFC ennek a véglegesítésén dolgozik.Annyi hatástalan udvarlási kör után Gegard Mousasi végre megkapja amit akar: egy Vitor Belfort elleni meccset. A két top 10-es középsúlyú a UFC 204-en csaphat össze október 8-án. A párosítást a UFC még nem jelentette be, de az MMAFighting.com belső forrásokra hivatkozva megerősítette az értesülést. A Mousasi-Belfort meccsről elsőként a brazil Globo bunyómelléklete, a Combate írt.

Mousasi jelenleg kétmeccses győzelmi szériában van, utoljára a UFC 200-on lépett ketrecbe, és ütötte ki Thiago Santost az első menetben úgy, hogy kábé meg se izzadt bele. A holland az utolsó öt mérkőzéséből négyet megnyert. A sorozatba belepiszkító vereség igazán emlékezetesre sikerült: Mousasi a tavaly szeptemberi UFC Fight Night: Barnett vs. Nelson gálán belehajolt Uriah Hall forduló rúgásába, és TKO lett a vége.

Belfort legutóbb májusban, a UFC 198-on verekedett, akkor első menetes TKO-vereséget szenvedett Ronaldo „Jacare” Souzától. Mióta 2009-ben másodszor is visszatért a UFC-be, ez volt az első alkalom, hogy nem-címmeccsen kapott ki.

Nem csak ezt a párosítást, de a UFC 204-et sem jelentették még be hivatalosan. Ugyanakkor már mindenki kész tényként kezeli az októberi időpontot, valamint azt, hogy Manchesterben lesz, ahogy azt is, hogy a főmeccsen védheti meg először középsúlyú bajnoki övét Michael Bisping, egy Dan Henderson elleni visszavágón.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá