Garantáltan nem láttad még így a UFC legemlékezetesebb kivégzéseit (videó)
MMA

Garantáltan nem láttad még így a UFC legemlékezetesebb kivégzéseit (videó)


Felső kameraállásból minden sokkal drámaibb – és véresebb.


Az utóbbi két év legemlékezetesebb UFC-bunyóinak befejezését gyűjti össze az alábbi videó. Ilyen sok kering a neten, de pont ilyen egy se: ez a képsor csakis a ketrec fölött függő kamera felső nézetű felvételeit fűzi össze. Ettől aztán – meglepetésre – minden sokkal drámaibb és véresebb lesz: vágás nélkül láthatjuk, ahogy a kiütött sportolók magatehetetlenül hevernek a földön, aztán a segédeiknek úgy kell őket kiskanállal összevakarni.

Van itt Ronda Rousey és Conor McGregor többször is, aztán az őrült Andrei Arlovski-Travis Browne bunyó, a vérvulkán-klasszikus Robbie Lawler-Rory MacDonald – és még sokan mások. Kiemelve a Chris Weidman-Yoel Romerót, melynek végén a meginduló vérfolyó tényleg extra durva.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá