Frankie Edgar-t hívta ki Conor McGregor
MMA

Frankie Edgar-t hívta ki Conor McGregor


Conor McGregor kénye-kedve szerint választhat magának ellenfelet. Nem nagyon írtam meg az elmúlt időben, hogy kik hívták ki, és hogy milyen esetleges párosítást rebesgettek a külföldi médiában, mert annyi ígéret volt, amiből semmi sem lett, hogy már nagyon unalmas ez az egész.

A mostani viszont elég komolynak tűnik: Conor és Frankie is bunyózna egymással, az ír decemberben szeretne visszatérni ellene:"Boldog szülinapot, Frankie. Találkozunk decemberben." – írja The Notorious.

A dolog annyira komoly, hogy Conor már Dana White-ot is noszogatja (Frankie-vel egyetemben), hogy szervezze le a bunyót, mert a bevételeket jótékonysági célokra szeretné felhasználni:Edgar legutóbb Max Holloway-től kapott ki pehelysúlyban, McGregor pedig Khabib Nurmagomedov-tól könnyűsúlyban.

A bibi ott van, hogy Edgar eredetileg azt tervezte, lejjebb megy egy súlycsoportot, mert a pehelysúly túl nagy az ő méreteihez képest, ez jól látszódott a Holloway elleni meccsen is: a nyurga hawaii srác sokkal nagyobbnak és erősebbnek tűnt, ezt pedig technikai tudással és gyorsasággal nem tudta ledolgozni az amerikai.

Conor pedig hosszú évek (4) óta nem fogyasztott be pehelysúlyba, 2015-ben jelentette ki, hogy otthagyja a divíziót, ahol senkinek sem volt esélye ellene, de akkor is azt mondta, hogy Frankie kedvéért befogyasztana.

Most tehát Dana White-nál van a labda, hogy megszervezze Conor visszatérését.


Szólj hozzá