Frankie Edgar-t hívta ki Conor McGregor
MMA

Frankie Edgar-t hívta ki Conor McGregor


Conor McGregor kénye-kedve szerint választhat magának ellenfelet. Nem nagyon írtam meg az elmúlt időben, hogy kik hívták ki, és hogy milyen esetleges párosítást rebesgettek a külföldi médiában, mert annyi ígéret volt, amiből semmi sem lett, hogy már nagyon unalmas ez az egész.

A mostani viszont elég komolynak tűnik: Conor és Frankie is bunyózna egymással, az ír decemberben szeretne visszatérni ellene:"Boldog szülinapot, Frankie. Találkozunk decemberben." – írja The Notorious.

A dolog annyira komoly, hogy Conor már Dana White-ot is noszogatja (Frankie-vel egyetemben), hogy szervezze le a bunyót, mert a bevételeket jótékonysági célokra szeretné felhasználni:Edgar legutóbb Max Holloway-től kapott ki pehelysúlyban, McGregor pedig Khabib Nurmagomedov-tól könnyűsúlyban.

A bibi ott van, hogy Edgar eredetileg azt tervezte, lejjebb megy egy súlycsoportot, mert a pehelysúly túl nagy az ő méreteihez képest, ez jól látszódott a Holloway elleni meccsen is: a nyurga hawaii srác sokkal nagyobbnak és erősebbnek tűnt, ezt pedig technikai tudással és gyorsasággal nem tudta ledolgozni az amerikai.

Conor pedig hosszú évek (4) óta nem fogyasztott be pehelysúlyba, 2015-ben jelentette ki, hogy otthagyja a divíziót, ahol senkinek sem volt esélye ellene, de akkor is azt mondta, hogy Frankie kedvéért befogyasztana.

Most tehát Dana White-nál van a labda, hogy megszervezze Conor visszatérését.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá