Frank Mir vs. Chael Sonnen grappling szupermeccs jön szeptemberben

Frank Mir vs. Chael Sonnen grappling szupermeccs jön szeptemberben


Az ADCC finlandi állomásán gurulnak majd egy jót.Múlt hónapban a finlandi ADCC-re súlyos csapást mért az American Top Team vezetőjének, Ricardo Liborio sérülése, mert így a világbajnokság elvesztette az utóbbi idők egyik legjobban várt találkozóját. A 49 éves Liborio ugyanis Chael Sonnen-el szűrte volna össze a levet földharcban, irtó izgalmas lett volna.

Szerencsére az ADCC talált egy még jobb ellenfelet Sonnen-nek: Frank Mir igent mondott a felkérésre, így két UFC-s legenda harcát láthatjuk majd szeptember 22. és 24. között.

Frank Mir papíron esélyesebb, mint Sonnen. Míg ő fekete öves, Chael csak lila, ráadásul egy nehézsúlyú harcos, Sonnen pedig félnehézsúlyú. Mir kopogtatta már többek közt Minotauro Nogueirát, Brock Lesnart, Tim Sylviát és a BJJ világbajnokot, Roberto Travent is. A felsoroltak közül kettőnek, név szerint Big Nog-nak, és Tim Sylviának Mir el is törte a karját a UFC-ben.

Persze Sonnent sem kell félteni, neki is rengeteg tapasztalata van földharcban, birkózásban pedig még nagyobb névnek számít, persze szüksége lesz minden tudására Mir ellen.


Szólj hozzá