Frank Mir Satoshi Ishii ellen gurul a Quintet 3 gálán, Miesha Tate kommentálásával!
bJJ

Frank Mir Satoshi Ishii ellen gurul a Quintet 3 gálán, Miesha Tate kommentálásával!


A japán Quintet szervezetnél nincs megállás, egymás után jelentik be az ütősebbnél-ütősebb grappling párosításokat. A Kazushi Sakuraba vezette promóció következő, Las Vegas-i fellépésével akarja megvetni a lábát az USA-ban, nem meglepő hát, hogy igyekeznek a rajongók kedvére tenni. A csapatbajnokságról már olvashattatok:

Faber, Barnett, és Sakuraba is gurulni fog, az év egyik legnagyobb grappling eseményén!


A két szupermeccs híre viszont teljesen friss.

A UFC egykori nehézsúlyú bajnokát, a Bellator jelenlegi harcosát, Frank Mir-t senkinek sem kell bemutatni: a ketrecben is számtalan emlékezetes győzelmet szerzett submissonnel. Ki ne emlékezne a Brock Lesnar elleni bokafeszítésre, vagy a Minotauro Nogueira karját eltörő kimurára?

A szintén Bellator és RIZIN veterán Ishii olimpikon judokaként kezdte sportpályafutását, majd kiskesztyűre cserélte a Gi-t. Jelenleg felváltva versenyez MMA és grappling szabályrendszerekben. A nyolc évvel fiatalabb vetélytársánál, ez jól jöhet a szőnyegen, Mir guard gameje ugyanis a legjobbak között van. Egy biztos: igazi gigászok csatája lesz ez az összecsapás.

Érdemes lesz megnézni az ifjú ász, Nicky Ryan meccsét is, a 17 éves csodagyerek a nála 24(!!) évvel idősebb Hideo Tokoro-val (34-30 MMA) fog gurulni. Vajon legyőzi a fiatalos lendület a japán harcos rutinját?

A gála fő attrakciója természetesen a 4 csapatos torna lesz, ahol olyan nagyágyúk fognak a szőnyegre lépni, mint: Kazushi Sakuraba, Geo Martinez, Josh Barnett, Craig Jones, vagy éppen Urijah Faber.

A kommentátori állásban is felfedezhetünk majd ismerős arcot, ugyanis a UFC egykori harmatsúlyú királynője, Miesha Tate fogja elemezni a látottakat.

Várós!


Szólj hozzá