Frank Mir a UFC kommentátora szeretne lenni
MMA

Frank Mir a UFC kommentátora szeretne lenni


A UFC egykori nehézsúlyú bajnoka két éve már a Bellatornál keresi kenyerét, és ugyan még van egy meccs a szerződésében, az viszont április 1-jével lejárt. Kissé fura szitu, de Mir azt nyilatkozta, nagyon jó a viszonya a Bellator elnökével, Scott Coker-rel, így sikerült megegyezniük, ha vége a vírus körüli hűhónak, még egyet bunyózik a szervezetnél.

Mir meglebegtette azt is, hogy mivel már nem kötelezi őt a márkahűség, szeretne ismét szakkommentátorként tevékenykedni a UFC háza táján. Régebben a World Extreme Cagefighting-nál töltött be hasonló szerepet, amit aztán a UFC felvásárolt.

Lehet jobban járna ő is, ha szögre akasztaná a kesztyűt, a 40 éves veterán az elmúlt 10 mérkőzéséből csak hármat tudott megnyerni és a vereségek között akadtak elég csúnya KO-k is. Frank Mir mérlege jelenleg 19-13, 2001-ben volt az első profi meccse.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá