Francis Ngannou unja, hogy a UFC váratja őt
MMA

Francis Ngannou unja, hogy a UFC váratja őt


Valamilyen oknál fogva a UFC nem sürgeti el azt, hogy címmeccset adjon Francis Ngannou-nak. Rég feledésbe merült már a Miocic elleni zakója, illetve az azt követi Derrick Lewis elleni WTF "bunyó", a kameruni azóta négy top ellenfelet is kivégzett, félelmetes könnyedséggel.

Nem kérdés, hogy meg kell adni neki a Miocic elleni visszavágót, ami egyben nehézsúlyú bajnoki címmeccs is lenne.

"A Predátor" a közösségi médiában fejezte ki, mennyire frusztrálja őt a tétlenség, hiszen az elmúlt 16 hónapban mindössze 20 másodpercet tölthetett el az Octagonban, és még nem kapott időpontot a következő meccsére.


"Két címmeccs az elmúlt két évben a UFC-ben és még mindig nincs hír a következőről. A kihívóknak küzdeniük kell valamiért." – olvasható a bejegyzésében.

Francis szerint Stipe valószínűleg márciusig nem bunyózik, és ha valóban ennyit kellene várnia a címmérkőzésére, az azt jelentené, hogy megint egy év telik el két meccse között.

A horvát-amerikai Daniel Cormier-rel vívott egy trilógiát: az elsőt DC nyerte KO-val, a másodikat ő TKO-val, és a harmadikat is ő pontozással. Szép volt, izgalmas bunyók voltak, panaszra nem lehetett okunk, de valóban pöröghetnének már az események egy kicsit gyorsabban is.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá