Francis Ngannou sokkolta a világot, leütötte Tyson Fury-t!

Francis Ngannou sokkolta a világot, leütötte Tyson Fury-t!


Rengetegen lebecsülték Francis Ngannout, ehhez képest...

...Szaúd-Arábia fővárosában, Riyadh-ban. csapott össze a lineáris nehézsúlyú bokszvilágbajnok Tyson Fury és lineáris UFC/MMA nehézsúlyú világbajnok Francis Ngannou  A mérkőzést rengeteg boksz és MMA legenda megtekintette, kint volt Conor McGregor, Israel Adesanya, Evander Holyfield, Kamaru Usman és Oleksandr Usyk is.

Mind Ngannou, mind Fury koronával a fején sétált be a ringbe, hiszen mindketten a saját sportjuk királyai.Ngannou-t a UFC-ben sosem láthattuk még vérző sebekkel, sőt, még csak megütni sem ütötték meg úgy istenigazából a teljes MMA karrierje alatt.

Tyson kirobbant a sarkából, azonnal eltalálta Francist. Amint Ngannou támadt, Fury nagyon gyorsan kivédte, méghozzá úgy, hogy megelőzte egy ütéssel.

Látszott Fury-n, hogy azért tart Ngannou ütéseitől. Jön egy szép balos testre a kamerunitól, Fury pedig fejre mért ütéssel válaszol, amit leráz magáról Francis. Eddig nagyon izgalmas a mérkőzés és eddig nagyon szépen teljesít Francis. Tyson 11-et, Francis 6-ot talált összesen.

Második menet. Ngannou betalál két viszonylag nagy ütéssel, Fury elkezd vérezni, valószínűleg összefejeléstől. 18-12 a találatok aránya Furynek.

Harmadik menet. Egy balossal szépen betalál Furynek Francis. Elképesztően jól bokszol!!!!

Klincsből nagyon szépen és gyorsan jön ki Francis, becsempész egy ütést Furynek.

AZTÁN LEÜTI TYSON FURYT! Hihetetlen! 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

totaldamage (@totaldamagehu) által megosztott bejegyzés


Egy balossal találja el a nehézsúlyú bajnokot! Fury hatalmasat fúj, felkel, végigbírja a menetet. Majd odamegy Francishez és megveregeti a vállát.

Jön a negyedik menet. Ngannou megint betalál neki, ezúttal egy jobbossal!  Francis klincsben sokkal erősebb, mint Fury, aki ennek ellenére magabiztos. És joggal, nagyon veszélyeseket üt, egyáltalán nem maradt meg benne a leütés.

Ötödik menet. Ngannou fáradtnak tűnik, de még mindig nagyon jól tartja magát. Fury most testre támad. Egyértelműen ő a frissebb. Megelőzi Francist, aki nagy luftokat üt.

Hatodik menet. Fury szép jabekkel operál. Egy könyökössel is betalál Francisnek – amolyan MMA-s elánnal. Sok minden nem történik, én még mindig AZON a leütésen gondolkodom. Ha ez MMA, akkor Francis ott és azon nyomban megnyeri a mérkőzést Tyson Fury ellen.

Ezért mázlija Furynek, hogy ez ökölvívás. És ezek után Francisnek el kell gondolkodnia azon, hogy folytatja-e az MMA-t ugyanis ZSENIÁLIS profibokszolóként is. Eddig ketten tudták leütni Furyt.

A nyolcadikban járunk, Ngannou többször betalál Furynek. Tiszta erőből megsorozza, rámegy a KO-ra, nem jön össze neki, de magasan elviszi a menetet!

Fury feleségét mutatja a kamera, aki nem tudja elrejteni, hogy mennyire félti a férjét.

A kilencedikben Ngannou kirobban a sarkából és betalál Furynek. Tyson válaszol a sajátjával. Francis még sosem bunyózott ennyit egyszerre.

Utolsó menet jön! Nem tudni, ki vezet a pontozólapokon! A közönség Francis nevét skandálja! Jön egy superman punch Ngannoutól a végén, amit ígért is a mérkőzés előtt.

Minden idők legjobb crossover mérkőzése.

Francis Ngannou jobban teljesített Fury ellen Fury legtöbb IGAZI bokszoló ellenfelénél, élete első bokszmérkőzésén.

Ez azért ülepedjen le az agyadban.

Hagyok rá időt.

Eredményhirdetés


Az első bíró 95-94 arányban látta jobbnak Ngannout. A második 96-93 arányban Fury-t (MICSODA???), a harmadik pedig 95-94-re ítélte oda a meccset Furynek.

Fury-t hirdetik ki győztesnek megosztott pontozással, ami óriási siker Francis Ngannounak.

Mérkőzés utáni interjúk


Francis – egy karcolás sem volt az arcán a mérkőzés végén – kihívta egy visszavágóra Furyt, elmondta, hogy még ő is kicsit bizonytalan volt a mérkőzés előtt, hiszen csak ez volt élete első bokszmeccse. Hozzátette, a következő mérkőzésen még ennél is jobb lesz, mert most már tudja, hogy ez a sport IS neki való.

Fury elmondta, nagyon meglepte őt Francis technikai tudása, sokan, többek közt ő sem gondolta volna, hogy ilyen jól tud bokszolni.

Fury viszont Usyk-kal fog mérkőzni, nem vele.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá