Francis Ngannou nemet mondott a Derrick Lewis elleni meccsre
MMA

Francis Ngannou nemet mondott a Derrick Lewis elleni meccsre


Állítólag a UFC újdonsült nehézsúlyú bajnoka, Francis "Predátor" Ngannou nem kíván ismét Derrick "A Fekete Szörny" Lewis-szel bunyózni.

A becenevére elég erősen rászolgált kameruni kivégzőgép azt mondta, szeretne visszatérni július-augusztus környékén, vagyis szerencsére ő nem szeretne annyi kotlani a bajnoki címen, mint Stipe, aki évente mindössze egy bunyót szokott bevállalni (meh).

Ariel Helwani, az ESPN újságírója szerint a UFC június 12-re, vagyis az Ngannou által megadott időpont előttre szerette volna leszervezni a Lewis vs. Ngannou 2-őt, ami azt jelenti, hogy nem hajlandóak eleget tenni Jones elég meredek kérésének.

A két fighter 2018-ban találkozott egymással, minden idők egyik legakciómentesebb MMA mérkőzésén, Herb Dean-nek többször is rájuk kellett parancsolnia, hogy az isten szerelmére, csináljanak már VALAMIT!

Mondanunk sem kell, melyik mérkőzést néznénk meg szívesebben. Mindenesetre Lewis harcra kész, Jones pedig túl magas fizetésért hajlandó csak bunyózni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá