Francis Ngannou kiütötte Miocic-ot, ő az új nehézsúlyú bajnok!
MMA

Francis Ngannou kiütötte Miocic-ot, ő az új nehézsúlyú bajnok!


Eláruljuk, Francis Ngannou az egyik kedvenc bunyósunk. "A Predátor"-nak iszonyat kemény élete volt, 14 hónapjába telt, hogy kiszakadjon a mélyszegénységből, hónapokig hontalan volt, erdőben élt eldobált szemetet evett Párizs utcáin. Története filmbe illő, hiszen mindannyian tudjuk, ehhez képest hol tart ma. Minden jót megérdemel, legyen szó pénzről, egészségről, hírnévről és sikerekről.

Félelmetes kinézete ellenére nagyon jámbor személyiség, nem trash talk-ol, jótékonysági szervezetet futtat, hogy senkinek ne kelljen átélnie azokat a borzalmakat, amit neki.

Ma hajnalban megkapta a lehetőséget arra, hogy megszerezze a UFC nehézsúlyú bajnoki övét, minden idők legjobb nehézsúlyú UFC bajnokától, Stipe Miocic-tól. Lássuk, tud-e élni a lehetőséggel!

Első menet!

Lepacsiznak. Harapni lehet a feszültséget. Az első találat Francisé, egy low kick. Övé a ketrec közepe, Stipe eltáncol a támadásai elől, amennyire tud. Stipe elkapja ellenfele lábát, aki szépen védekezik a levitel ellen! Francis viszi a földre a bajnokot, aki egy pillanatra nagy bajban volt! Ngannou egy fejrúgással talál be!

Francis szája tárva-nyitva, ami bajt jelez, hiszen potenciálisan 5 menetet kellene ugyanilyen elánnal ledarálnia.

Második menet.

Stipe szeme alatt sérülés látható. Ngannou magasan vitte az elsőt. Eltalálja Miociot, aki a földre kerül, de feláll. Francis tovább darálja, Miocic betalál neki egy kontrával, és azt hiszi, hogy megfogta. Azonban Ngannou koránt sincs megfogva, keresztbe veri a bajnokot és megint a földre üti!! Nincs magánál, vége a bunyónak, Francis az új nehézsúlyú bajnok!!! Legyőzi minden idők legjobb nehézsúlyú UFC-bajnokát! Atyaúristen, mit kapott Miocic!

Hihetetlen! Hidegrázás! Minden idők legjobban megérdemelt győzelme, tekintve azt, mennyire rögös út vezetett el idáig. Nem találjuk a szavakat. Madarat lehet velünk fogatni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá