Francis Ngannou: Joshuát könnyebb leütni, mint Fury-t, KO-zni fogom

Francis Ngannou: Joshuát könnyebb leütni, mint Fury-t, KO-zni fogom


A 'Predátor' úgy gondolja, ki fogja ütni Anthony Joshuát.

2024 még csak pár napja kezdődött el, de már pár napja bejelentették az év mérkőzését – ez alatt természetesen az Anthony Joshua vs. Francis Ngannou bokszmeccsre gondolunk, amit március 8-án rendeznek meg Szaúd-Arábiában.

Ez akkor is nagyot szólna, ha nem lett volna előtte egy Tyson Fury vs. Ngannou meccs, ahol a kameruni észveszejtő teljesítményt nyújtott, mindenki az állát kereste a látottak után a földön, hogy vajon hova gurulhatott el.

A "Predátor" Ariel Helwani műsorában, a The MMA Hour-ban vendégeskedett és többek között beszélt arról is, mik az esélyei a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok ellen, ami élete második profiboksz mérkőzése lesz.
„A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy ki fogom ütni Anthony Joshuát. Szerintem őt sokkal könnyebb leütni, mint Furyt. Nem mintha ő nem lenne erős fighter. AJ nagyon kemény srác, de könnyebb a földre küldeni, mint Furyt, és nehezebben is kel fel a földről, mint Fury. Még csak egy meccsem volt, én kezdőnek számítok, senki sem tudja, mire vagyok képes valójában. De az biztos, hogy folyamatosan fejlődök" – mondta Francis.

Értjük, hogy miért mondja ezt a kameruni, nekünk is utána kellett néznünk annak, hogy kit hányszor ütöttek le, mert mi is úgy gondoltuk, hogy Fury nehezebben leüthető, de ez nem igaz. Furynek ugyan öttel több mérkőzése volt, mint AJ-nek (35 vs. 30), de több ember ütötte le őt (Neven Pajkic, Steve Cunningham és Deontay Wilder, meg ugye Francis is) mint Joshuát, akit csak Wladimir Klitschko és Andy Ruiz tudott a padlóra küldeni.

A kérdés már csak az, hogy Ngannou meg tudja-e ismételni azt a teljesítményt, amint Tyson ellen nyújtott.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá