Francis Ngannou Fury könyököséről: 'ez kibaszottul illegális volt'

Francis Ngannou Fury könyököséről: 'ez kibaszottul illegális volt'


Francis Ngannou és Tyson Fury összecsapás egy crossover fight volt, hiszen egy MMA-s csapott össze egy bokszolóval, bokszban.

Ilyenkor történhetnek furcsaságok, hiszen aki újonc még a sportban, annak nehéz a másik sportban berögzült dolgokat a háta mögött hagyni. Persze ez lehet direkt is, például Nate Diaz is direkt eszközölt egy guillotine fojtást Jake Paulon

Ngannou azonban nem tett semmi ilyesmit, nagyon szépen bokszolt. Egy Superman punch-ot engedett csak meg magának a végén (edzője, Mike Tyson javaslatára), ami inkább MMA-s mozdulat, de bokszban is teljesen legális.

Érdekes módon pont Fury volt az, aki bevitt a másiknak egy olyan találatot, ami az ökölvívásban tiltott. Aki látta a mérkőzést, az tudja, miről van szó: egy könyökösről, amit Fury csent be Ngannounak.

A Predátor eddig nem beszélt erről – pedig bődületesen nagy találat volt – most viszont az Instagramra kitett egy posztot, egy videót a könyökösről, amit jól láthatóan nem díjazott annyira.
„A Superman punch-al ellentétben ez a könyökös kurvára illegális volt."
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Francis Ngannou (@francisngannou) által megosztott bejegyzés


Meg kell jegyezni, hogy a könyököst Francis úgy rázta le magáról, mintha mi sem történt volna. Mint azt korábban említettük, a UFC-ben alig ütötték meg, de most kiderült, hogy nemcsak nagyokat üt, de a pofonokat is nagyon jól bírja.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá