Francis Ngannou edzője szerint A Predátor ki fogja ütni Anthony Joshuát

Francis Ngannou edzője szerint A Predátor ki fogja ütni Anthony Joshuát


Eric Nicksick elmondta, szerinte hogyan fogja kiütni Anthony Joshuát A Predátor.

Napról napra egyre közelebb kerülünk az Anthony Joshua vs. Francis Ngannou ökölvívó superfighthoz. A nehézsúlyú összecsapást március 5-én rendezik meg Szaúd-Arábiában, ugyanott, ahol a kameruni megmérkőzött – a többség szerint le is győzte – Tyson Furyval.

"A Predátor" edzője, Eric Nicksick felelős azért, amiért Francis ennyire zseniálisan tud bokszolni, a sztáredző pedig azt jósolta, hogy tanítványa végezni fog Joshuával, akit eddig csak egy ember tudott TKO-zni, Andy Ruiz.

Nicksick szerint ez lehet Francis Ngannou sikerének titka Anthony Joshua ellen


A meccs sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy Francis szeretné letesztelni, hogy AJ-nek valóban üvegből van-e az álla, és Eric Nicksick szerint az az áll valóban elég keményen le lesz tesztelve.
“Nem mondanám, hogy AJ-t könnyebb kiütni, mint Fury-t, de azt igen, hogy könnyebb eltalálni, hiszen Tyson jobban mozog, mint ő, jól játszik a szögekkel, jól hárítja az ütéseket. Ezért próbáltuk a ring kontrollal limitálni a mozgásterét a meccsen. De Joshua szerintem sokkal többet lesz ott az ütőtávban, nem kell majd hajkurászni és levadászni őt. Ott lesz Francis ütőtávjában, aki meg fogja találni őt."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá