Francis Ngannou azt nyilatkozta, hogy vagy a PFL, vagy a ONE fogja leigazolni őt
MMA

Francis Ngannou azt nyilatkozta, hogy vagy a PFL, vagy a ONE fogja leigazolni őt


"A Predátor" közel áll a szerződése véglegesítéséhez.

Francis Ngannou nehézsúlyú bajnokként hagyta ott a UFC-t nézeteltérések miatt, ami az MMA történelmének egyik legszomorúbb pillanata volt, hiszen a promóció egyik legnagyobb sztárja kezdett lenni.

A kameruni Ciryl Gane-t mattolta az első és utolsó UFC-címvédésén, ráadásul úgy, hogy egy új oldalát mutatta meg, ugyanis birkózással gyűrte maga alá kihívóját, teljesen tropa térddel, amit a meccs után meg is kellett műteni.

Ngannou követeléseinek (például jobb egészségügy, saját szponzorok, stb) a UFC nem kívánt eleget tenni, ezért közös megegyezéssel elváltak útjaik. A 36 éves ex-bajnok január óta szabadúszó, és most azt nyilatkozta, hogy már közel áll ahhoz, hogy átszegődjön egy másik promócióhoz:
“Meghoztam a döntésemet. Bár még nincs meg a szerződés, tudom, mi lesz a következő lépésem" – mondta Ariel Helwaninak a The MMA Hour-ban. "Szeretnék először bokszolni, aztán visszatérek az MMA-hoz, átszegődök egy promócióhoz. Hogy melyikhez, azt még nem tudom, de vagy a PFL, vagy a ONE FC jöhet szóba. Majd meglátjuk."

Francis elárulta, hogy amit a UFC vonakodott megadni neki, az más promócióknál kábé alap, és ezen még ő is meglepődött, hogy máshol mennyivel többre értékelik a bunyósikat – nem ő az első egyébként, aki ezt mondja, lásd például Luke Rockholdot.

Sokáig úgy volt, Tyson Furyval bokszol majd Ngannou, de jelenleg úgy néz ki, Deontay Wilder lesz az, akivel összecsap, a mérkőzésre talán még idén nyáron sor is kerülhet. Erről a meccsről a következőket nyilatkozta Francis:
“Szerintem itt valaki le fogja ütni valakinek a fejét" – mondta nevetve, majd hozzátette: "Azon leszek majd, hogy az enyém a helyén maradjon."

A teljes interjú itt:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá