Francis Ngannou állítja, egyszer csúnyán kiütötte Ciryl Gane-t sparringon
MMA

Francis Ngannou állítja, egyszer csúnyán kiütötte Ciryl Gane-t sparringon


Francis Ngannou és Ciryl Gane a hétvégén összecsap. Mivel két korábbi sparring partnerről (Fernand Lopez volt az edzőjük, de már csak Gane-é) van szó, tudnak egy s mást, és ez segíti őket majd a vasárnap hajnali küzdelemben.

‘A Predátor’ és Lopez barátsága megromlott, az MMA Factory vezetője pedig elkezdett olyanokat híresztelni, hogy Gane egyszer egy testrúgással annyira betalált Francisnek, hogy féltérdre rogyott. Lopez azzal fenyegette Francist, hogy kiposztolja erről a videót, ha nem ismeri be, hogy ez valóban megtörtént.

Ha minket kérdeztük, szerintünk nem szép dolog, sőt egyenesen gyerekes egy sparringról, vagyis egy edzésről így sztorizgatni, hiszen ott azért senki sem ad bele apait-anyait, mert nem szeretné bántani az edőtársát. De ezen már túl vagyunk, Lopez kikotyogta az ég világon semmit sem jelentő információt.

Most Ngannou azt mondta a UFC 270 szerdai média napján, hogy ha a teljes videó került volna ki, azon látszódna, hogy egyszer ő elég csúnyán kiütötte Ciryl-t, méghozzá egy "véletlen" fejrúgással, ami még csak nem is egy sparring közben volt, szóval nem büszke erre és emiatt nincs is nagyobb önbizalma, hiszen mint ő is mondta, az ilyenek bárkivel megeshetnek edzés közben. 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá